Thank you Karma!


Mijn nieuwe straatje.

BAM! And that’s how it’s done! Een week geleden was ik nog niet eens wezen kijken, afgelopen donderdag hoorde ik dat ik het huis had, en gisteren heb ik getekend. Vanaf september ben ik de nieuwe huurder van een prachtig huisje naast het Hoofddorpplein. And I’m very proud of it!

De aanhouder wint, dat blijkt maar weer. Ik ben zo blij dat het continue zoeken zijn vruchten heeft afgeworpen. Anders was de optimist in mij wellicht voor eeuwig het zwijgen opgelegd. Nu kan ik weer geloven dat alles altijd goed komt, als je maar hard je best doet. Karma is zo’n bitch nog niet.

Share

About Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne sinds 2016 zelfstandig pr-adviseur en inspireert zij anderen om ook hun dromen na te jagen. Kijk voor meer informatie over pr, content en workshops op www.suusjehq.nl en www.pr-cursus.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *