Annemerel x dance4life 1


New York State of Mind.

Ik geef graag dingen weg, maar nu is het tijd om jullie iets terug te vragen. Één van mijn favoriete bloggers, Annemerel, wil dit najaar de marathon gaan lopen. In New York. Voor dance4life. Hiervoor heeft zij echter wel over twee weken 2500 euro sponsorgeld nodig. Maar zijn haar drie redenen niet genoeg?

Een marathon lopen is een hele prestatie. Dat weet ik omdat mijn moeder al twee keer een marathon liep. Twee keer per week naar de sportschool is dan niet genoeg. Nee, een marathon vergt maanden van discipline, en trainingen van drie uur per keer. Maar dat weet Annemerel ook. Ook zij liep al eerder een marathon, dus halen gaat zij het zeker. 
Een marathon in New York is helemaal een happening. Dat weet ik omdat mijn moeder één van haar marathons in New York liep. En ik was erbij!  En hoewel een marathon lopen me gekkenwerk lijkt, begon het door de energie daar zelfs bij mij te kriebelen.
Tot slot is dance4life natuurlijk een prachtorganisatie. Haar streven maar een hiv/aids-vrije wereld is geweldig. De manier waarop zij dat met zang en dans probeert te bereiken is fantastisch. Doe je het niet voor Annemerel, doe het dan in ieder geval voor dance4life. Want zou het niet geweldig zijn als zo’n organisatie door ons opeens een paar duizend euro gestort krijgt?
Lees hier de blog van Annemerel, en maak hier geld over voor haar goede doel. I wish I could say ‘see you in New York!’
Share

About Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne sinds 2016 zelfstandig pr-adviseur en inspireert zij anderen om ook hun dromen na te jagen. Kijk voor meer informatie over pr, content en workshops op www.suusjehq.nl en www.pr-cursus.nl.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Annemerel x dance4life

  • Rosie

    Geweldig he! Ik heb gisteren ook al €25,- overgemaakt, vind het zo tof dat ze dit gaat doen:)!!

    Als je het leuk vind; upload dan vandaag je 3 favo artikelen die je afgelopen week geschreven hebt in mijn linkparty! Je mag hier vandaag vrij reclame maken inclusief een link en een foto naar jouw blog! Bij deze ben je van harte uitgenodigd om mee te feesten!

    Liefs van Rosie