Drie tips voor een rustig weekend


Afgelopen dagen beleefde ik een heerlijk rustig weekend. Ook wel eens lekker toch? Ik maakte home made pad thai, keek weer veel te veel afleveringen van ‘mijn’ nieuwe serie, en ging uiteten voor het goede doel. 

Pad Thai
Vrijdagavond maakte ik zelf pad thai, één van mijn favoriete gerechten in Thailand. Je kan het daar werkelijk in elk restaurant en op elke hoek van de straat eten. Vanaf één euro eet je al de lekkerste versies, zoals met gamba’s en tofu, mijn favoriet. Laatst maakte ik ook al pad thai met een potje van de toko. Dit weekend probeerde ik zelf wat uit met tamarindesaus, vissaus en suiker. Het resultaat legde ik vast in mijn eerste Instagram-filmpje ever.

Borgen
Borgen is mijn nieuwste favoriete serie. Na mijn serieuze Dexter-verslaving, twee seizoenen Suits en twee seizoenen Girls, was ik immers toe aan iets nieuws. Je moet toch wat om de week tot een nieuwe Homeland-aflevering door te komen? Borgen is een Deense serie over politiek. En tja, al het goede komt uit Scandinavië. Zeker als het ook nog eens over journalistiek gaat. Joris Luyendijk meets Millenium dus. Kijken!

Wezen eten

Zaterdag at ik Indonesisch voor het goede doel. Je betaalt twintig euro voor een heerlijk bordje eten. De opbrengst gaat naar Abba Child Care, een goed doel voor weeskinderen wereldwijd. Zo kun je met een maandelijkse donatie van 25 euro al een heel adoptiegezin steunen. Zo’n gezin kan dan leven in een hutje, eten en een weeskindje groot brengen.  Maar ook een losse bijdrage is meer dan welkom. Klik hier voor meer informatie.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne sinds 2016 zelfstandig pr-adviseur en inspireert zij anderen om ook hun dromen na te jagen. Kijk voor meer informatie over pr, content en workshops op www.suusjehq.nl en www.pr-cursus.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *