Over Artikel 2.55


 

Over Artikel 2.55

Artikel 2.55 is een online handboek voor een gelukkig, vrij leven. Voor mij betekent dat de juiste balans tussen (leuk) werk en vrije tijd. Ik ben niet voor niets een locatie-onafhankelijke freelancer geworden. Ook meer reizen en leuker werk? En soms ook gecombineerd? Daarover lees je op mijn blog!

 

Business + pleasure: de naam en niche

De naam Artikel 2.55 verwijst naar mijn achtergrond in de juridische branche en de modewereld. Ik studeerde namelijk af als meester in de rechten en werkte als redacteur e-fashion bij modevakblad Textilia. En een wet bestaat uit artikelen, terwijl de 2.55 één van de bekendste (Chanel-)tassen ter wereld is. Artikel 2.55 staat voor mij echter meer als symbool voor werk en plezier. Op mijn blog schrijf ik over business en pleasure, en dan het liefst gecombineerd. Een paar maanden per jaar reis ik als digital nomad de wereld over!

 

Werken, reizen en gelukkig zijn: drie artikelen per week

Op deze blog verschijnen drie artikelen per week over (online) werken en reizen. En over gelukkig zijn met je leven, ook als je niet op reis bent. Hoe kun je zoveel mogelijk reizen naast of voor je baan? En hoe kun je carrière maken naast je vele reizen? Eén blog op maandag over geluk (think happy thoughts!), één blog op woensdag over (online) ondernemen, en één blog op vrijdag over een mooie reisbestemming, is dus wat je hier wekelijks kunt verwachten. Ben jij één van de 7.000* unieke maandelijkse bezoekers die ik hoop te inspireren?

* Laatste update: mei 2018

 

Lezers en mediakit

De gemiddelde lezer van Artikel 2.55 is tussen de 25 en 34 jaar oud, komt uit de Randstad, is hoger opgeleid en is geïnteresseerd in reizen, eten en drinken, sport, tech, ondernemen. Maandelijks trekt Artikel 2.55 circa 7.000 unieke bezoekers. Meer weten? Mail me voor een mediakit of kijk bovenstaande video 🙂

 

Volg me op social media

Wil jij meer business & pleasure-inspiratie? Volg Artikel 2.55 dan op Facebook, of volg mij persoonlijk op TwitterInstagramYouTubePinterest of LinkedIn. Op deze pagina lees je meer over mij.

  • Facebook – 850 vind-ik-leuks
  • Instagram – 1.600 followers
  • Twitter – 1.700 volgers
  • YouTube – 150 abonnees

 

Of schrijf je in voor mijn Happy Newsletter!
Share