Wat kan ik voor je doen? 1


Op deze blog vind je enorm veel artikelen die je helpen naar een vrij leven. Ik heb veel geschreven over:

Nog meer gratis hulp/inspiratie:

Daarnaast bied ik een aantal producten en diensten aan:

Suzanne van Duijn
Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Wat kan ik voor je doen?

  • Sara

    Hoi ik wil graag een laptop kopen voor thuis te gebruiken en wil hem ook graag meenemen als ik op vakantie ga. Ik wil hem gebruiken voor bijvoorbeeld als ik ga solliciteren of bijvoorbeeld iets moet invullen of opdracht moet maken. Ik vind dat fijner om op een laptop te doen dan op mijn telefoon. Wat voor laptop raad je mij aan om te kopen. Graag een die niet te duur is. Dankjewel Gr sara