Samenwerken


Samenwerken met Vrije Meid?

Samenwerken met Vrije Meid kan bijvoorbeeld door een sponsored artikel, sponsored vlog, sponsored post op social media, winactie, persreis en meer. Ik sta voor veel open en denk graag mee over jouw publiciteit, op een manier dat we er allemaal (jij, ik en mijn volgers) wat aan hebben. Mail me op info[@]vrijemeid.nl. Liever niet bellen!

 

Werken in Chiang Mai

Belangrijk!

Ik werk alleen samen met bedrijven en merken die bij mijn blog en doelgroep passen. Ik promoot alleen producten en diensten waar ik ook op eigen initiatief over zou hebben geschreven. Zie jij raakvlakken? Mail dan gerust. Bij een samenwerking vermeld ik dit altijd bij de post (op basis van de Reclame Code). Niet door groot het woord ‘advertentie’ erbij te zetten, maar door bijvoorbeeld ‘met dank aan’ te vermelden onderaan de post. Als jij stiekem wilt adverteren maar hier niet voor wil betalen (of anders gezegd: “gratis waardevolle content wilt aanleveren met een link”) dan werk ik hier niet aan mee. Bespaar ons allebei tijd en mail dan niet 😉

 

Tarieven

Samenwerken met Vrije Meid kan vanaf 200 euro (excl. BTW) of een goede barterdeal ter waarde van 200 euro. Meer weten? Mail me (info [at] vrijemeid.nl) en ik stuur je graag meer informatie over samenwerken en mijn tarievenkaart.

 

Statistieken

VrijeMeid.nl trekt 20.000 unieke bezoekers per maand. Maar minstens zo belangrijk is wie deze mensen zijn en hoe betrokken ze zijn. De gemiddelde bezoeker is vrouw, 25-34 jaar, hoger opgeleid en geïnteresseerd in reizen, ondernemen, persoonlijke ontwikkeling en bovenal een vrij en gelukkig leven leiden. Mijn doelgroep woont veelal in de grote steden in Nederland. Ik stuur je graag mijn mediakit toe met daarin meer informatie over mijn blog, social mediakanalen en doelgroep.

 

Eerdere samenwerkingen met Vrije Meid

Voorbeelden:

Meer weten? Mail naar info [at] vrijemeid.nl 🙂

Share