Over Suzanne


Over Suzanne

Mijn naam is Suzanne (1988), oprichter van Vrije Meid. Ik ben blogger sinds 2009 en sinds 2016 zelfstandig ondernemer. Sinds 2018 ben ik ook mede-eigenaar van PR-bureau Snappr.nl. In februari 2020 kwam mijn eerste boek uit: ‘Work Hard Travel Harder‘ over werken en reizen als digital nomad. Sindsdien ben ik ook actief als Vrijheidsmentor en bied ik een Digital Nomad E-Course aan. In maart 2021 lanceerde ik een nieuw online programma over schaalbare verdienmodellen: Freedom Queen. Lees meer over al mijn werkzaamheden op SuzannevanDuijn.nl. Volg mij op Instagram, YouTube, Pinterest of LinkedIn.

Luister hier mijn podcast:

Missie

Ik probeer zoveel mogelijk te genieten van het leven. Niet alleen als ik vakantie heb, maar ook – juist – in het dagelijks leven. Daarom heb ik mijn werk zo ingericht dat ik het overal ter wereld kan uitvoeren. Het grootste deel van het jaar ben ik echter gewoon in Nederland. Ik geniet daar ook van – mede doordat ik heel leuk werk heb en veel weekendjes weg ga in eigen land.

Op mijn blog Vrije Meid schrijf ik daarom over leuker werken, slimmer ondernemen en meer reizen – van dagjes weg in Nederland tot lange reizen als digital nomad. Ik hoop mijn lezers te inspireren om ook hun dromen na te jagen, werk te doen wat ze leuk vinden, veel te reizen, genoeg te verdienen, maar ook te genieten van elke dag. It’s all about freedom! Leef het leven dat jij wilt. Ik help je graag! 

Next (business)trip?

  • Griekenland, juni 2022
  • Noordwijk, juli 2022
  • Zuid-Limburg, juli 2022
Als digital nomad in Thailand

Meer weten? Lees hier meer over Suzanne >

Share