Over Vrije Meid


Vrije Meid

Over Vrije Meid

Vrije Meid is een online handboek voor een gelukkig, vrij leven. Voor mij betekent dat de juiste balans tussen (leuk) werk en vrije tijd. Ik ben niet voor niets een locatie-onafhankelijke ondernemer geworden. Ook meer reizen en leuker werk? Soms gecombineerd? Maar bovenal vrijheid en balans hebben, groeien en gelukkig zijn? Daarover lees je op Vrije Meid!

The Freedom Guide

Vrije Meid heette voorheen Aritkel 2.55 – leuker werk, meer reizen.  Maar leuk werk en veel reizen is alleen mogelijk als je vrijheid hebt. De randvoorwaarden van jouw baan zijn minstens zo belangrijk als de inhoud van je werk. En veel reizen kan ook té veel worden. Het gaat erom dat je kan reizen wanneer jij wilt en hoe jij dat wilt. De balans tussen werk en privé vind ik ook erg belangrijk.

Twee artikelen per week

Op deze blog verschijnen twee artikelen per week over (online) ondernemen, reizen en gelukkig zijn met je jezelf en je leven, ook als je niet op reis bent. Ben jij één van de 25.000* unieke maandelijkse bezoekers die ik hoop te inspireren?

* Laatste update: juli 2019

Lezers en mediakit

De gemiddelde lezer van Vrije Meid is tussen de 25 en 34 jaar oud, komt uit de Randstad, is hoger opgeleid en is geïnteresseerd in reizen, ondernemen, persoonlijke groei, eten en drinken, sport en tech/online. Maandelijks trekt Vrije Meid circa 20.000 unieke bezoekers. Meer weten? Mail me voor een mediakit. Je vindt hier bedrijven die al eerder met Vrije Meid hebben gewerkt.

Volg me op social media

Wil jij meer business & pleasure-inspiratie? Volg VrijeMeid dan op Facebook, of volg mij persoonlijk op TwitterInstagramYouTubePinterest of LinkedIn. Op deze pagina lees je meer over mij.

  • Facebook – 1.000 vind-ik-leuks
  • Instagram – 2.500 followers
  • YouTube – 250 abonnees

Of schrijf je in voor mijn Happy Newsletter!
Share