Over Vrije Meid


Vrije Meid

 

Over Vrije Meid

Vrije Meid is een online handboek voor een gelukkig, vrij leven. Voor mij betekent dat de juiste balans tussen (leuk) werk en vrije tijd. Ik ben niet voor niets een locatie-onafhankelijke ondernemer geworden. Ook meer reizen en leuker werk? Soms gecombineerd? Maar bovenal balans hebben, gelukkig zijn en social impact maken? Daarover lees je op Vrije Meid!

 

The Freedom Guide

Vrije Meid heette voorheen Aritkel 2.55 – leuker werk, meer reizen.  Maar leuk werk en veel reizen is alleen leuk als je vrijheid hebt. De randvoorwaarden van jouw baan zijn minstens zo belangrijk als de inhoud van je werk. En veel reizen kan ook té veel worden. Het gaat erom dat je kan reizen wanneer jij wilt en hoe jij dat wilt. De balans tussen werk en privé vind ik ook erg belangrijk. Houd je stressniveau in balans door yoga, gezond eten, sporten en persoonlijke ontwikkeling en deel dit geluk met de wereld om je heen. Zonder gezonde planeet kun je nergens genieten!

 

Drie artikelen per week

Op deze blog verschijnen drie artikelen per week over (online) werken, reizen en gelukkig zijn met je jezelf en je leven, ook als je niet op reis bent. Eén blog op maandag over geluk (think happy thoughts!), één blog op woensdag over (online) ondernemen, en één blog op vrijdag over reizen, is dus wat je hier wekelijks kunt verwachten. Ben jij één van de 20.000* unieke maandelijkse bezoekers die ik hoop te inspireren?

* Laatste update: maart 2019

 

Lezers en mediakit

De gemiddelde lezer van Vrije Meid is tussen de 25 en 34 jaar oud, komt uit de Randstad, is hoger opgeleid en is geïnteresseerd in reizen, ondernemen, persoonlijke groei, eten en drinken, sport en tech/online. Maandelijks trekt Vrije Meid circa 20.000 unieke bezoekers. Meer weten? Mail me voor een mediakit. Je vindt hier bedrijven die al eerder met Vrije Meid hebben gewerkt.

 

Volg me op social media

Wil jij meer business & pleasure-inspiratie? Volg VrijeMeid dan op Facebook, of volg mij persoonlijk op TwitterInstagramYouTubePinterest of LinkedIn. Op deze pagina lees je meer over mij.

  • Facebook – 1.000 vind-ik-leuks
  • Instagram – 2.100 followers
  • Twitter – 1.700 volgers
  • YouTube – 220 abonnees

 

Of schrijf je in voor mijn Happy Newsletter!
Share