Over Vrije Meid


Vrije Meid

Over Vrije Meid

Vrije Meid is een blog voor een leven vol vrijheid. Voor mij betekent dat onder andere een goede balans tussen (leuk) werk en vrije tijd. Een balans tussen reizen en thuis zijn. Financieële vrijheid en autonomie.

Ik ben niet voor niets een locatie-onafhankelijke ondernemer geworden. Ook meer reizen en leuker werk? Soms gecombineerd? Maar bovenal vrijheid en balans hebben, groeien en gelukkig zijn? Daarover lees je op Vrije Meid!

Voor Freedom Chasers

Vrije Meid heette voorheen Artikel 2.55 – leuker werk, meer reizen.  Maar leuk werk en veel reizen is alleen mogelijk als je vrijheid hebt. De randvoorwaarden van jouw baan zijn minstens zo belangrijk als de inhoud van je werk. En veel reizen kan ook té veel worden. Het gaat erom dat je kan reizen wanneer jij wilt en hoe jij dat wilt. Het gaat om financiële vrijheid en autonomie. De balans tussen werk en privé vind ik ook erg belangrijk. Vrije Meid is dus echt een blog voor Freedom Chasers!

70.000 bezoekers per maand

Op deze blog verschijnen twee artikelen per week over (online) ondernemen, reizen en locatie-onafhankelijk werken. Vrije Meid gaat over hoe je de vrijheid creëert om jouw droomleven te kunnen leven. Hoe je een succesvolle onderneming start, genoeg geld verdient en kunt reizen wanneer jij wilt. Ben jij één van de 70.000* bezoekers per maand die ik hoop te inspireren?

* Laatste update: juli 2020

Lezers en mediakit

De gemiddelde lezer van Vrije Meid is tussen de 25 en 34 jaar oud, komt uit de Randstad, is hoger opgeleid en is geïnteresseerd in reizen, ondernemen, persoonlijke groei, eten en drinken, sport en tech/online. Maandelijks trekt Vrije Meid circa 70.000 unieke bezoekers, waarvan het merendeel vrouw. Meer weten? Mail me voor een mediakit.

Digital Nomad Instagram Course

Met mijn laptop in Thailand

Volg Vrije Meid op social media

Wil jij meer business & pleasure-inspiratie? Volg Vrije Meid dan op Facebook, of volg mij persoonlijk op InstagramYouTubePinterest of LinkedIn. Op deze pagina lees je meer over mij.

  • Facebook – 1.000 vind-ik-leuks
  • Instagram – 4.200 followers
  • YouTube – 350 abonnees

Share