Inge Rosenbaum


Inge Rosenbaum

Inge Rosenbaum

Inge Rosenbaum werkt sinds november 2016 als freelance copywriter en virtueel assistent voor Artikel 2.55 en ‘moederbedrijf’ SuusjeHQ.

Inge: “Mijn reisverslaving begon al vroeg, ik denk dat het genetisch is. Maar netjes ‘zoals het hoort’, volgde ik het traditionele pad van jarenlang studeren. Er kwam dan ook niet zo veel van reizen terecht als ik graag wilde. Gelukkig heeft het universum mij een handje geholpen en voor mijn afstudeerstage woonde ik vijf maanden in Zuid-Afrika (mijn eerste liefde). De toon was gezet.

Na terugkomst heb ik een aantal jaren als consultant gewerkt – mantelpakje, hoge hakken, alles-d’r-op-en-d’r-aan – maar daar heb ik nooit mijn draai kunnen vinden. Reizen werd mijn grootste uitlaatklep en tijdens mijn vele soul-searching trips naar het Verre Oosten (liefde nummer twee) wakkerde het vuurtje in mij verder aan.

Uiteindelijk ontsnapte ik in 2012 aan de corporate mambo jambo en heb ik mijn goed betaalde baan – met alle liefde – vaarwel gezegd. De beste beslissing ooit! Vanaf augustus 2012 ben ik onderweg en heb inmiddels alle hoeken en kieren van Azië gezien. Het ontspullen en de neus achterna gaan hebben mij tot een beter, gezonder, bewuster en gelukkiger mens gemaakt.

Mijn grootste passie, schrijven, combineer ik met een nieuw ontdekt talent voor webdesign onder de naam Mana Creative Studio. Dit biedt me de mogelijkheid om locatie-onafhankelijk te werken en mijn dromen waar te maken.

Met Give Me Wings Movement heb ik grootste plannen om te inspireren en geïnspireerd te worden het beste uit je leven te halen. Mijn werk voor SuusjeHQ (#inspirerende-girlboss) sluit daar prima op aan, omdat ik mijn twee grootste passies kan combineren: schrijven en reizen.”

Bekijk Inge’s artikelen hier: http://www.artikel255.nl/author/inge 

Share