Another job, a brand new diary 1


Als iets het punt van volwassen worden voor mij kenmerkt, is het het krijgen van een ‘echte’ fulltime baan. Nu ik dit punt heb bereikt, zou je dan ook kunnen zeggen dat ik voortaan tot dit rijk behoor. In de praktijk is het echter niet zo zwart-wit en doe ik mijn uiterste best me zo snel mogelijk aan te passen aan mijn nieuwe leven. Ik houd het nieuws bij, vermijd katers doordeweeks én laat de blogs die stammen uit mijn tienerjaren achter me. Bye bye Fabulous Life, vaarwel Legal Life. Mijn leven en het recht staan niet langer los van elkaar. Ik ga aan ’t werk als jurist en zal mijn passies hier voortaan gaan samenvoegen. Hier op deze echte domeinnaam; www.artikel255.nl. Daarnaast wil ik me met art. 2.55 distantiëren van mijn oude blogs. Wat is gezegd dat is gezegd en wat is geschreven dat is geschreven, maar dat zegt niet dat ik over sommige dingen nog steeds zo denk of inmiddels niet een andere kijk heb op het recht. Het concept van mijn blog zal verder hetzelfde blijven. Je kan Suzanne wel uit Suusje Q. halen, maar Suusje Q. niet uit Suzanne.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Another job, a brand new diary