Mud Masters: de foto’s 3


De oplettende lezer of Instagram-volger weet het: afgelopen zondag liep ik mee met Mud Masters. Oftewel, een twaalf kilometer lange stormbaan. Dat leverde, in combinatie met het weer, natuurlijk mooie kiekjes op.

Mud Masters is naar eigen zeggen een ‘off road hindernis parcours ontworpen door mariniers’. Je kunt kiezen uit een stormbaan van 6, 12 of 18 kilometer, maar het uitgangspunt blijft lachend afzien. Het moet wel leuk blijven! Teamwork staat dan ook centraal, ook buiten je eigen groepje. Indrukwekkend vond ik de voormalige mariniers die invalide zijn geraakt tijdens uitzending, maar als team – en mét rolstoel – toch meedoen met Mud Masters. 
“Waarom 12K!?”
Ik koos voor 12 kilometer. Waarom weet ik niet. Ik verklaarde mezelf bij de start dan ook voor gek. De run bleek echter erg leuk en daardoor ook fysiek mee te vallen. Het was gezellig en het zonnetje scheen, en naderhand voelde ik me alsof ik de hele wereld aan kon. Ik zou het zo weer doen. Doe jij volgende keer ook mee?
Eye of the tiger!
Stukje rennen

De Muur
Mamma zet zich schrap

De half-pipe

Almost there

Bij de finish
Share

About Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne sinds 2016 zelfstandig pr-adviseur en inspireert zij anderen om ook hun dromen na te jagen. Kijk voor meer informatie over pr, content en workshops op www.suusjehq.nl en www.pr-cursus.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 thoughts on “Mud Masters: de foto’s