The Spanish Life of Suusje Q. 1


Als jullie dit lezen zit ik – als het goed is – in het vliegtuig en zijn we – hopelijk – bijna aan ’t landen. Valencia, here I come!

Vanaf vandaag zal ik zes nachtjes in Valencia verblijven. Ik ga hier namelijk op Spaanse les. Mijn accommodatie, Escuela Albufera, ligt op 200 meter van het strand, middenin L’Albufera National Park. Dat is een groot park net onder de stad Valencia. Er zijn gratis fietsen te huur, dus ik ben zo in de stad. Van maandag tot en met vrijdag volg ik Spaanse lessen van 9:00 tot 14:30 uur. Daarna heb ik ‘vrij’. Er is ook gratis wifi hier, dus ik houd jullie op de hoogte.

Waar ik zin in heb:
– Niet werken
– Lekker weer
– Een nieuwe stad ontdekken
– Spaans leren
– Nieuwe mensen ontmoeten
– Alleen op reis
– Heerlijk eten en drinken
– Veel buiten zijn

Hier vast een impressie van waar ik zal zijn:

Playa de el Salar (via Escuela Albufera)
De cottage (via Escuela Albufera)
Valencia (via Travelbird)
Valencia (via Travelbird)
Valencia (via Travelbird)
Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “The Spanish Life of Suusje Q.