Get the London Look 1


Pinterest

Whaaah, dit geloven jullie nooit! Ik vlieg aanstaande donderdag naar Londen voor een mini-trip! Fantastische verrassing van mijn moeder om samen nog wat tijd door te brengen voor Australië. De last-minute hamvragen zijn dan ook: wat móet ik zien? En hoe krijg ik die London Look? 

Ik moet bekennen dat ik meer weet over de London Look dan de bezienswaardigheden van de Britse hoofdstad. Ja, ik ken de Big Ben en de Tower Bridge, maar daar houdt het ook wel een beetje op. Wat zijn de echt leuke wijkjes, winkeltjes, eettentjes? Ik ben één keer een nachtje in Londen geweest toen ik tien jaar oud was, en laatst een uurtje op het vliegveld voor een interview in Bicester Village. Het was dan ook de hoogste tijd voor een écht bezoek aan Londen!

Wat betreft de London Look geldt volgens mij: rock and roll, hipsters and boyish looks, Platte ‘herenschoentjes’ dus, of Allstars, zwarte skinny’s, leer, ruitjes, denim, bont, hoedjes, ronde brillen, rugzakken, schoudertasjes, en what not? Al wordt Londen dacht ik ook steeds glamoureuzer. Het schijnt zelfs het ‘Nieuwe New York’ te zijn! Enige kanttekening: we vliegen alleen met handbagage. Maar ach, who cares? London, here we come! Cheerio!

PS Iemand nog Londen-tips?

Pinterest
H&M 2014/2015
H&M 2014/2015
Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Get the London Look