Aussie Reading (part 1) 1Op zoek naar een leuk boek om te lezen op het strand? Of binnen op de bank onder een dekentje? Ik las deze vijf boeken in Australië.

Bridget Jones Mad About the Boy
Als Bridget Jones-fan was ik een van de eersten die het derde boek bestelde. Het lezen kwam er echter niet van. Ik kan me er thuis vaak moeilijk toe zetten. In Australië lukte het me eindelijk het boek uit te lezen. Wat ik ervan vond? Mad About the Boy is zeker niet zo leuk als het eerste en tweede Bridget Jones boek, maar wel de moeite waard. Je wilt toch weten hoe het verder gaat. Het begin is wat traag, maar halverwege het boek kwam ik weer helemaal in de sferen.

The Backpacker
Het waargebeurde verhaal van backpacker John Harris is bizar: van een vakantie naar India met je verloofde naar Thaise maffia en het stelen van een jacht. Het overkomt John allemaal tijdens zijn jarenlange avonturen in Azië en Australië. Vooral leuk om te lezen als je daar ook hebt gereisd.

Alles te verliezen
Esther Verhoef kan lekker schrijven. Ik las dit boek in een dag uit. De hoofdpersoon is gelukkig getrouwd en leidt een onbezorgd leven in een klein dorpje. Tot er een persoon uit het verleden opduikt die alles in de war lijkt te schoppen.

Kwetsbaar
Het derde boek van Tatiana de Rosnay dat ik heb gelezen. Veel minder dan Haar naam was Sarah, maar beter dan Het huis waar jij van hield. Het verhaal gaat over een moeder wiens zoon wordt aangereden en in coma raakt. De bestuurder van de auto is doorgereden. De moeder rust niet voordat ze de dader heeft gevonden en gaat op eigen onderzoek uit, dit tot onvrede van haar man.

Gone Girl
Dit boek is net verfilmd en werkelijk iedereen praat erover. Toen een andere backpacker me dit boek gaf begon ik dan ook meteen met lezen. Ik moest even inkomen maar toen het verhaal eenmaal begonnen was, wilde ik alleen nog maar doorlezen. Een vrouw verdwijnt op de dag van haar vijfjarig huwelijk. De eechtgenoot wordt verdacht. Wat is er met de vrouw gebeurd? En wie is de dader? Het boek is spannend en heeft een verrassende plot. Lezen en kijken dus!

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Aussie Reading (part 1)