Reisgadget getest: de selfiestok 1


Vlak voor mijn vertrek kreeg ik een selfiestok cadeau. Daar was ik erg blij mee, want die zou zeker van pas komen in Australië. Wat kennen ze me goed hè? Lees hier hoe de stok bevalt.

Een selfiestok is een stok waarmee je je ‘arm kan verlengen’ voor een betere selfie. Je bevestigt je camera aan het uiteinde van de stok, houdt de stok vast, et voila: een superselfie zonder halve hoofden en mét uitzicht. De enige reden dat ik nog geen selfiestok had, was dat ik dacht dat ze wat prijzig waren. Maar selfiestokken zijn er dus in elke categorie! Bovendien is het natuurlijk leuker om een stok te krijgen. Want ja, een beetje narcistisch blijft zo’n selfie wel.

Na ruim een maand in Australië blijkt de selfiestok handig én hilarisch. Op de meest bijzondere plekken komt hij van pas en maakt de leukste foto’s. Tijdens het schieten van de selfie lagen we vaak al dubbel. Lekker subtiel een selfie maken kan natuurlijk niet meer, dus dan maar met goed uitbundig!

De stok is dus vooral handig bij selfies met meerdere personen en/of een mooi, breed uitzicht. Met een normale camera krijg je dat er nooit goed op. Ook voor mensen die alleen reizen is een selfiestok ideaal. Minpuntje is dat je je canera eerst zelf op timer moet zetten. Er zullen ook wel stokken zijn waarbij je du moment op een knopje kunt drukken, maar die zijn vast een stuk duurder. Ach, yolo!

Heb jij al een selfiestok? Of wil je er één?

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Reisgadget getest: de selfiestok