26 dingen die ik deed toen ik 26 was


Eind 2014 in West-Australië

Dinsdag word ik 27. Wat een leeftijd! En wat was het weer een heerlijk jaar. Ik kan terug kijken op heel veel hoogtepunten en deel deze natuurlijk graag op mijn blog.

Mijn zesentwintigste levensjaar was niet mis. Toch legde ik de lat op mijn 26ste verjaardag weer minstens net zo hoog. Mijn doelen voor jaar 27? “Een fantastische tijd in Australië, een heel leuke nieuwe baan vinden en vooral zoveel leuke dingen blijven doen en gelukkig blijven!” Dat schreef ik voirg jaar, en het lijkt aardig gelukt, als ik onderstaand lijstje zo bekijk. I’m really happy to present you: 26 dingen die ik deed toen ik 26 was.

Het jaar waarin ik…
1. Mijn baan opzegde. Op 30 september had ik mijn laatste werkdag als redacteur e-fashion.
2. Mijn moeder mij verraste met een weekendje Londen.
3. Voor een half jaar naar Australië vertrok.
4. Ging bloggen voor Travelvalley.nl.
5. Twee weken werkte op een mango farm.
6. Bijna een maand logeerde bij vreemden. Lang leve Australiërs!
7. Kerst vierde op het strand.
8. En Oud & Nieuw in Perth.
9. Voor het eerst ging surfen (althans ik deed een poging).
10. Dook met haaien, schildpadden en manta rays in West-Australië.
11. Drie weken rondreisde door Nieuw-Zeeland.
12. En daar een helikoptervlucht maakte over de gletsjers.
12. Voor het eerst een lesje meditatie volgde, en wel op Bali.
13. Een weekendje naar Groningen ging.

Paradise! (West-Australië, november 2014)
Op en top Aussie (Uluru, november 2014)
Great Ocean Road, februari 2015.

14. Voor het eerste de Zaanse Schans bezocht.
15. En de Keukenhof.
16. Mijn travel buddy opzocht in Antwerpen (en zij mij in Utrecht).
17. Naar de kaasmarkt ging in Alkmaar.
18. Een weekendje naar Noordwijk ging.
19. En een dagje naar Rotterdam.
20. Voor het eerst op persreis ging: naar de Bourgogne voor Travelvalley.nl.
21. Een nieuwe baan vond.
22. Bijna twintig boeken las.
23. Voor het eerst een promotie bijwoonde.
24. Mijn broer ging trouwen (en ik was getuige).
25. Twee leuke bloggerevents bezocht (en een gezellige bloggers-borrel).
26. Een nachtje mocht slapen in het nieuwe Kaboom Hotel in Maastricht.

Zaanse Schans, maart 2015
Lisse, april 2015
Persreis in de Bourgogne (mei 2015)

What’s next?In mijn achtentwintigste levensjaar wil ik vooral zo doorgaan. Nieuwe plekken ontdekken, nieuwe dingen doen, gelukkig zijn. Concrete dingen die ik graag wil doen, lees je binnenkort op Artikel 2.55!

En nu nog even jarig zijn dinsdag! 🙂

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *