Binnenkort op reis? Win de uitzwaaibox! 2


De uitzwaaibox (mét tasje) van Ikwilmeerreizen.nl

Ben of ken jij iemand die binnenkort gaat backpacken in Azië, Australië of een andere fantastische plek? Laat dan even een reactie achter en maak kans op deze superleuke uitzwaaibox!

Vlak voordat vriendin L. naar Nieuw-Zeeland vertrok, gaf ik haar een uitzwaaibox van Ikwilmeerreizen.nl. Ik wilde L. iets geven omdat ze wegging, maar het moest uiteraard wel mee op reis (lees: emigreren naar Nieuw-Zeeland), dus niet te groot en wél een beetje praktisch zijn. De uitzwaaibox is ideaal: het is een platte doos vol handige en leuke spulletjes voor op reis. En jij kunt er één winnen, voor jezelf of om ook iemand ‘uit te zwaaien’ natuurlijk!

De uitzwaaibox bevat:

Van Ikwilmeerreizen.nl mag ik één van mijn lezers een uitzwaaibox cadeau doen! Maar wat krijg je dan eigenlijk? In de box zit het volgende:

– Een ‘Goede reis’-kaartje (A5)
One line a day-notitieboekje van 9 x 14 cm
– ‘Doolhof’-balpen
– Wereldbol-opblaasstrandbal
– Mini-kaartspel
– Heerlijke filterkoffie voor onderweg
– Regenponcho
– Oordopjes
– Rolletje Topdrop
– Stroopwafel
– Mini-EHBO-kit
– Canvas-tasje ‘Colour your world’ (met wereldkaart-opdruk om in te kleuren natuurlijk)

Het perfecte cadeau voor reizigers dus, om te geven of te krijgen (of voor jezelf te kopen of te winnen op Artikel255.nl!) 😉

Outside the box 😉
Deze dus!

Bestellen doe je zo

Via de giftshop van Ikwilmeerreizen.nl kan je de box bestellen. De standaardbox kost 19,95 euro. Met het tasje erbij is dat 25,95 euro, en met nog een paspoorthoesje erbij komt de prijs uit op 32,50 euro. Handig is dat de uitzwaaibox gewoon door de brievenbus past, en je dus niet hoeft thuis te blijven of het pakketje bij de buren moet worden bezorgd.

Et voila!


Liever een uitzwaaibox winnen?

Maar ik geef dus ook een uitzwaaibox weg, dat heb je goed gelezen! En omdat ik niet van moeilijke deel-en-win-acties houd, maak ik het jullie zo simpel mogelijk: 
1. Like Artikel 2.55 op Facebook (klikken kan ook hier)
2. Laat op Facebook of onder deze blogpost weten voor welke reis jij de box graag zou winnen (of welke vriend jij graag wilt uitzwaaien met de box natuurlijk).

Je hebt tot en met vrijdag 15 januari 2016 de tijd om te reageren. Zaterdag 16 januari 2016 zal ik de winnaar bekend maken op Facebook! De winnaar wordt getrokken door middel van loting en krijgt de box zo snel mogelijk opgestuurd van Ikwilmeerreizen.nl. 

Uitzwaaien. Leuker kunnen we het niet maken 😉

PS Ik heb niet betaald gekregen voor deze blog. Ik mag één van mijn lezers gratis een box weggeven. Dat hebben jullie ook wel eens verdiend, en zo heeft Ikwilmeerreizen.nl weer wat extra publiciteit. Iedereen blij! 

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Binnenkort op reis? Win de uitzwaaibox!