Inspirerende vrienden van vroeger


Er zijn van die meiden die alles lijken te hebben. Een appartementje in de Jordaan, een perfect figuurtje of die prachtige Marc by Marc Jacobs tas. Dit alles verbleekt echter bij het fabuleuze leven dat deze drie oude vrienden leiden.

Vriendin L. leidde geen ongewoon leven. Ze volgde een HBO opleiding en werkte daarnaast in de horeca. Eind 2010 vertrok ze voor vijf maanden naar Azië. Dit veranderde haar leven. Wie ooit een lange reis heeft gemaakt voelt zich daarna gevangen in het werkende bestaan in het regenachtige Nederland. Hoewel L. na haar studie een baan vond, besloot ze toch voor haar vrijheid te kiezen en boekte een enkeltje Nieuw-Zeeland. Een jaar geleden vertrok ze. Tot op heden verblijft ze nog steeds in die regio. L. werkt momenteel in de Human Resources.L. in Australië.

 Ook F. raakte besmet met het reis-virus tijdens een eerste trip naar Azië. In 2007 studeerde ze een half jaar in Australië en daarna reisde ze nog naar… ja, waar eigenlijk niet? Zuid-Amerika, Europa, exotische eilanden. Noem het en F. is er geweest. Van haar hobby maakte ze haar werk en ging aan de slag bij waarbenjij.nu. Ook werkt F. op projectbasis voor het Wereld Natuur Fonds.

F. in Fiji.

Van S. wist ik niet dat zij een reis-ambitie koesterde. Ook zij maakte braaf haar hbo-opleiding af en ging aan de slag bij een marketingbureau. Net als L. nam ook S. echter snel ontslag en boekte een ticket naar – hoe kan het ook anders – Azië. Wat begin dit jaar begon als een trip van drie maanden, beviel zo goed dat S. een tweede ticket boekte naar Australië. Daar werkte ze een tijdje, om vervolgens verder te reizen. Vandaag de dag woont en werkt S. in Sydney.

S. in Australië.

R.E.S.P.E.C.T. Meiden, jullie inspireren me!

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *