Move over Doutzen! 1


It’s Rens Kroes!

Ze blogt voor Glamour, je leest over haar in Beaumonde en Jackie, en ze staat binnenkort misschien wel op de cover van Grazia. Rens Kroes is on!

Ze probeerde het even als singer/songwriter, maar legde de focus al snel op iets anders: voedingsadvies. Een slimme zet in een tijd waar gezond doen het nieuwe zwart is. Rens volgde een voedingsopleiding en begon begin dit jaar te bloggen voor Beautyandthe.com over healhty food en stond met een interview op Modellist-ID (én artikel255.nl ;-)). Vanaf toen ging het balletje rollen. Met een vaste blog voor Glamour – wederom over gezond eten – en een interview in Spits kreeg Rens echt voet aan de grond. Inmiddels heeft ze meer dan 18.000 followers op Instagram en bijna 10.000 followers op Twitter, waar je kunt genieten van Rens’ heerlijke kiekjes van gezonde sapjes, ontbijtjes en healthy snacks (zelfs taart!).

Rens, die eerder nooit in één zin zonder zus Doutzen werd genoemd, is de titel ‘zusje van’ vandaag de dag echt ontgroeid. Ze is een ware bekendheid van zichzelf geworden. Toen Hilmar Mulder tijdens de Grazia Twitter Lunch vroeg wie wij wel eens op de cover wilden zien, antwoordde ik dan ook volmondig ‘Rens Kroes’. Niet alleen is Rens immers goed bezig haar carrière en naam op te bouwen, maar ziet Rens er ook nog eens happy en healthy uit. Hilmar leek het een origineel en goed idee te vinden, dus wie weet maakt Rens binnenkort haar cover-debuut. You’re welcome Rens!

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Move over Doutzen!