Een tripje naar Marokko


Ik ga op tripje naar Marokko en dat komt, hiep hoi! Mijn liefste moeder neemt mij en mijn broers mee naar Marrakech en de Sahara. Drie werf hoi! Komende week zal ik dan ook niet tot nauwelijks bereikbaar zijn. Daarom hier wat kiekjes van de reisorganisatie Sahara Travel waaraan jullie je kunnen vergapen in de tussentijd.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *