Mijlpaal: 255 artikelen 3


Hoewel mijn blog ‘officieel’ wordt uitgesproken als Artikel twee vijfenvijftig – naar de bekende handtas – heb ik inmiddels ook zeker wel wat met het getal 255. Met welgeteld 255 artikelen op mijn blog kan ik dit moment dan ook niet ongemerkt voorbij laten gaan. Champagne!

Maar liefst 255 artikelen staan nu online op Artikel 2.55. Hebben jullie ze allemaal gelezen? Ik vrees van niet. Daarom selecteerde ik voor jullie de tien meest gelezen artikelen. Ondertussen schrijf ik door!

1. Move over Doutzen!
Mijn artikel over de opkomst van Rens Kroes werd door ‘de zus van’ geretweet en dat leverde de nodige bezoekers op. Thanks Rens! Overigens wacht ik nog steeds op een Grazia-cover…

2. Opeens weet je het: je wordt beautyblogger
Cynthia Schultz a.k.a. Miss Lipgloss was mijn inspiratiebron voor dit artikel, en was ook zo lief het even te retweeten. Wederom lekker wat bezoekers. Ga zo door!

3. Zomerkleding op het werk
Het is even geleden alweer, maar ook mijn post over zomerkleding op het werk werd goed gelezen. Ook weer dankzij een retweet van de inspiratiebron van het artikel trouwens: Hilmar Mulder!

4. Hardloopblogs zijn de nieuwe modeblogs
Hardlopen is happening, Annemerel is happening, Annemerel die gaat hardlopen is heel erg happening. Je kan dus wel raden waarom dit artikel goed werd gelezen (en natuurlijk een retweet).

5. De strijd barst los
Het eerste artikel in deze top 10 zonder bekende retweeter! Wel over een blijkbaar populair onderwerp: dé EK-jurkjes van 2012.

6. BoLo, het nieuwe SoHo
Hoewel ik niet meer in BoLo woon, draag ik het steeds hipper wordende Bos en Lommer nog steeds een warm hart toe. Lees hier over de rise and rise van deze voormalige achterbuurt.

7. Interview: De Twitterende Rechter
Het nieuwste artikel in dit overzicht. Nog geen week geleden interviewde ik Judge Joyce over haar baan als rechter. Toch niet zo stoffig als ik dacht? Het artikel werd veelvuldig gedeeld op Twitter. 

8. En wat als dit mode is?
Ik houd van mode, maar soms begrijp ik het écht niet. Dragen we massaal opeens een duikpak, pyjamabroek, of betalen we honderden euro’s voor een trui met een tijger erop.

9. Cookie Culture
Deze post bevat als één van de weinigen een heuse outfit-foto. Is dat het? Of vinden jullie de jurkjes van Cookie Culture gewoon net zo leuk als ik?

10. Interview: Miss Legal
Gezien de bezoekersaantallen van dit artikel heeft Miss Legal niet alleen mij maar ook jullie geïnspireerd. Deze businessbabe richtte een juristenkantoor op en kwam hiermee in de Viva400.

Thanks for reading!

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 gedachten over “Mijlpaal: 255 artikelen