Mijn 10 hoogtepunten van 2013 1


Nog twee weken en het is alweer 2014. Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Al was 2013 ook zeker niet mis. Want naast alle heerlijke avonden die ik met vriend, vriendinnen of familie – thuis of uit – doorbracht, beleefde ik ook onderstaande hoogtepunten.

Ik had het er vandaag nog met collega’s over tijdens de lunch: lijstjes van 2013. En dan niet alleen modelijstjes, maar ook lijstjes die mensen over zichzelf opstellen. Nou ja, bij dezen dan maar! 

Fashionweek
Mijn ‘nieuwe’ jaar begon al goed: ik bracht voor het eerst een bezoekje aan Fashionweek. Hiermee vinkte ik meteen iets van mijn Bucketlist voor 2013 (e.v.) af.
 

Wintersport
Voor het eerst in vier jaar ging ik weer eens op wintersport.Ook hier weer een primeur, want ik ging voor de eerste keer met een groep vriendinnen. Lachen gieren brullen dus, en oja, skiën! 

Nobiles 
De blogs en interviews die ik voor Nobiles heb geschreven hebben me heel erg goed gedaan. Niet alleen kon ik mijn ei kwijt, leerde ik interessante mensen kennen en stak ik iets op over hun carrières, maar ook deed ik aantoonbare schrijfervaring op. Het leukste was echter dat ik werd gevraagd om te spreken voor rechtenstudenten op de VU.

Asia part VI
Afgelopen zomer maakte ik samen met mijn vriend een prachtige reis door Maleisië en Singapore. Moderne steden, authentieke dorpjes, oerwoud, strand, lekker eten, heerlijk weer, wat wil een mens nog meer? Ook kocht ik in Singapore mijn allereerste designertas!

How I Got the Job In Fashion 
In september was ik aanwezig bij Marie Claire’s masterclass How I Got The Job In Fashion. Hier luisterde ik naar zeer interessante sprekers, ontmoette andere zakelijke fashionista’s én ontmoette mijn MC-favorieten Pauline Breeuwsma en Jonna ter Veer.

Marokko
Een ander hoogtepunt was de reis die ik met mijn moeder en broers door Marokko maakte. Een heel bijzondere trip waarin we niet alleen Marrakech bezochten, maar ook via het Atlasgebergte naar de Sahara reden, en daar vier dagen doorheen liepen (en vijf nachten sliepen). Ik sliep zelfs twee keer onder de sterrenhemel.

Groningen  
Ook een tripje in eigen land kan heerlijk zijn. Voor mij 25ste verjaardag kreeg ik dit weekendje Groningen cadeau. Groningen is een gezellige stad waar we sliepen in een chic hotel en erg leuk en lekker hebben gegeten en rondgelopen.

Textilia
Ook mijn nieuwe baan als redacteur mag in dit lijstje natuurlijk niet ontbreken. Kan het iemand nog zijn ontgaan?!

Miss Legal
En vergeet Miss Legal niet! Als freelancer geef ik via Miss Legal juridisch advies over de modebranche. Hoogtepunten tot nu toe zijn het Lifestyle Business Winter Event en Meet My Wardrobe, waar ik beiden met Miss Legal aanwezig was.


Düsseldorf
Het laatste tripje van 2013: een dagje naar Düsseldorf. Een jaar is immers niet compleet zonder kerstshoppen met mijn moeder. Al zijn de koffies, lunches, braadworsten, glühwein en pretzels ook een belangrijk onderdeel van de dag.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Mijn 10 hoogtepunten van 2013