Happy thoughts #4 1


Alweer vier weken van 2014 zijn voorbij, en dus is het tijd voor mijn vierde happy thoughts-post. Want – voor degenen die het nog niet weten – ik probeer me wat minder op de lange termijn te focussen en meer te genieten van (de kleine dingen van) het moment. 

Een lekker veelzijdige week: van de Webwinkel Vakdagen tot Girls op de bank, en van Fashionweek tot Australia Day in Coco’s Outback. Dit maakte me afgelopen week blij:

– Chilavondjes op de bank
– Wijn drinken met vriendinnen
– Een avondje Fashionweek! Hier had ik vroeger alleen maar van kunnen dromen

– Droog weer op mijn vrije vrijdag
– Leuk klusje voor Miss Legal
– Webwinkelvakdagen waar Marlies Dekkers kwam spreken

– Australia Day vieren
– Hunger Games II kijken
– Indiaas eten
– Mijn nieuwe pumps

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Happy thoughts #4