Zomer musthave: slip-ons 3


It-merk Céline begon er afgelopen winter al mee: de slip-ons. Doutzen Kroes is fan en ook H&M heeft al een slip-ons-look-a-like in de collectie. Ik voorzie dan ook een mooie toekomst voor deze platte patta’s. Al is de slip-ons-trend natuurlijk ook niet helemaal origineel. Twintig jaar geleden droeg men dit soort schoenen al op de boot, en ook van Vans hebben slip-ons veel weg.

Aangezien ik ook nooit fan was van Vans moet ik even wennen aan de nieuwe musthaves van Céline. En tja, een paar honderd euro zal ik er dan ook zeker niet voor neer gaan leggen. Maar wie weet schaf ik voor het nieuwe seizoen wel een H&M’etje aan. Wat vind jij van de slip-ons?

vbno H&M, Céline, Céline.
Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 gedachten over “Zomer musthave: slip-ons