Op Spaanse les in Valencia 7


Foto: TravelBird

Kennen jullie TravelBird? Dat is een hip en jong Amsterdams bedrijf dat elke dag de beste travel-deals online aanbiedt. Ik had nog nooit een reisje geboekt op Travelbird, maar afgelopen dinsdagavond zag ik een aanbod dat ik niet kon weigeren.

Ik ga een weekje op Spaanse les! Alleen! In Valencia! Over zes weken al! Ik ben zo blij met mijn impulsieve besluit. Even helemaal eruit en iets geks doen. Zoiets spontaans heb ik lang niet meer gedaan. Alhoewel…

Het programma

Zondag 31 maart vlieg ik naar Valencia. Op 15 minuten rijden ligt dan – op 200 meter van het strand – Escuela Albufera. Hier zal ik vijf dagen (drie lessen van 50 minuten per dag) les krijgen in de Spaanse taal en slapen in één van de cottages (met wifi!). De cottages deel je met andere cursisten, dus alleen hoef ik me niet te voelen. En daarbij: ik vind het heerlijk weer eens ‘alleen’ op reis te gaan. Naast Spaans schijn ik tijdens de cursus ook Spaans te leren dansen en koken, dus dat is mooi meegenomen. En met 15 minuten met een bus (of gratis fietsen!) ben je in het centrum van Valencia, waar ik na mijn lessen elke dag dan mooi heen kan. Iemand tips? Zaterdag de 6de vlieg ik dan weer terug.

Aanbieding!

Dit supertripje kostte me via Travelbird slechts 159 euro plus 20 euro boekingskosten. Voor zes nachten betaal je dus nog geen 30 euro. Daar kan je normaal gesproken amper een hotel van boeken, en nu krijg ik er nog lessen bij ook. Wil jij dit ook? De aanbieding loopt vandaag nog op de Belgische site van Travelbird. Nu alleen nog een vliegticket. Anybody?

Lees hier al mijn blogjes over mijn verblijf in Valencia.


Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 gedachten over “Op Spaanse les in Valencia

 • Nancy

  Super super super gaaf! Ga er lekker van genieten meid! Spaanse les is mijn ding niet, ik gooi dan mijn Frans er doorheen waardoor er niets meer klopt van mijn Spaans 😉 Maar de aanbieding is echt heel erg goed, want het is spotgoedkoop. Ik ben fan van Travelbird. Ze hebben zo vaak leuke aanbiedingen! Ik heb er wel eens geboekt maar nu ik terug zit te denken, heb ik geen idee meer wat….

 • Anoniem

  Super leuk!!! Een paar jaar geleden deed ik een spaanse cursus in Amsterdam en toen wilde ik ook naar Valencia toe! Uiteindelijk niet gedaan omdat ik toen had besloten om naar ZO Azie te gaan, ook niet verkeerd.
  Ik heb me ook meteen even aangemeld bij Travelbird.
  Groetjes, Linda

 • We Are Travellers

  Wat een gave deal en super vet dat je dit gaat doen! Ik droom eigenlijk al een tijdje van het nemen van Spaanse lessen, maar door studie en werk is het er nooit echt van gekomen.. Eigenlijk zou zoiets wel een goede opstarter zijn 😉

 • T

  Hey Suzanne,

  Ik ben van plan dezelfde cursus te boeken met een vriendin. Kun je misschien vertellen hoe het was? het huisje, de cursus, omgeving?
  Ik ben heel benieuwd!

  groetjes,
  Tessa

 • Suzanne

  Hoi Tessa,

  Het was een superleuke ervaring! Het huisje was klein maar fijn, de cursus was een goed niveau en de omgeving erg mooi. Rustig dorpje aan het park en vlakbij het strand, en Valencia om de hoek met een bus (20 minuten ofzo).

  Groetjes en veel plezier!

  PS zie ook mijn andere Valencia-blogs!

 • Lisanne de graaf

  Wat een leuk idee! Ik zit zelf al een tijd te overwegen om een cursus te volgen in het buitenland. Op het moment volg ik een
  taalcursus in Nederland. Dit vind ik erg leuk, maar ik mis de mogelijkheid om het direct toe te passen in de praktijk.