Een kwestie van Smaak 1


Smaak Amsterdam

Soms zie je van die aanbiedingen die je niet kan weigeren. Een cursus Spaans in Valencia bijvoorbeeld. Of een half jaar abonnement op Marie Claire én een Smaak-cadeaubon ter waarde van 220 euro, voor totaal… 85 euro! Je begrijpt het al, ik ben abonnee van Marie Claire geworden. 

Ik moet bekennen dat het me niet om Marie Claire gaat. Ook zonder de zes keer Marie Claire was ik op deze aanbieding ingegaan. Wie wil er nou geen Smaak-tas (van 220 euro) voor maar 85 euro!? Dat is een korting van meer dan 60 procent! (Overigens vindt ik Marie Claire hartstikke leuk!)

De kleine lettertjes
‘Waar is het addertje onder het gras?’, hoor ik je denken. Nou, dat dacht ik zelf dus ook. Daarom heb ik even een jurist naar laten kijken. En wat blijkt? Er is geen addertje! Enige puntje is dat het Smaak-tegoed in één keer moet besteden en je geen geld terug krijgt. Kost jouw tas dus ‘maar’ 160 euro? Dan is dan jammer van die overige 60 euro’s. Of hangt er aan jouw favoriet een prijskaartje van 250 euro? Dan betaal je die 30 euro gewoon bij. Ik denk dat hier het voordeel voor Smaak zit.

En nu?
Helaas hoorde ik van een vriendin, aan wie ik deze superaanbieding tipte, dat zij de deal helaas niet meer kon sluiten. Blijkbaar waren er maar een paar dergelijke abonnementen beschikbaar, en is de aanbieding nu uitverkocht. De vraag die nu echter rijst is: welke tas neem ik? 🙂 Welke tas zou jij kiezen?
 

Wie o wie?
Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Een kwestie van Smaak

  • Nancy

    Te veel moois om uit te kiezen! Ik heb al zo veel tassen, dus het lijkt me inmiddels wel duidelijk dat ik een tassentic heb. Ik zou dus moeilijk kunnen kiezen maar als het echt MOET… dan zou ik voor één van de drie onderste gaan. Daar zit je qua kleur wel goed mee. Toch tijdloos en dat is toch ook wel fijn voor die prijs 😉 Leuk hoor!