Happy thoughts #13


De week vloog weer voorbij! Het was een drukke week, waarbij ik veel uitkeek naar mijn tripje naar Valencia, maar me ook juist probeerde te focussen op genieten van het moment. Dit waren mijn happy thoughts.

Sinds 1 januari probeer ik meer te genieten van de kleine dagelijkse dingen, in plaats van alleen maar vooruit te kijken naar geplande reisjes. Op mijn blog sta ik elke week even stil bij de geluksmomentjes van die week.

– Lekker op pad voor Textilia
– Een mooi jurkje kopen bij Vanilia
– Koken voor mutti– Naar het event van 3sixtyfive
– De tweede bijeenkomst van Plan Café
– Hardlopen in het zonnetje (in mijn nieuwe buurt)
– Utrecht verkennen te fiets

– Uiteten in Amsterdam
– In mijn eentje in het vliegtuig stappen
– Aankomen in Valencia en zonder Engels en Spaans mijn accommodatie weten te vinden.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *