TowerRun voor Plan Nederland


https://www.plannederland.nl/towerrun

– Me inzetten als Online PR-vrijwilliger voor Plan Nederland?
– Werken aan mijn conditie?
– Bijdragen aan een goed doel?
– Meisjes in ontwikkelingslanden een tree hogerop helpen?
– Voor de eerste keer ‘iets doen’ met crowdfunding?

Ja, graag, leuk, goed idee, waarom niet? Op 6 april 2014 loop ik daarom met mijn moeder de TowerRun, een loop die georganiseerd wordt door Plan Nederland. Of moet ik zeggen: klim? De TowerRun bestaat namelijk uit het beklimmen van alle 28 verdiepingen van de Hoftoren in Den Haag. Iedere deelnemer dient 75 euro op te halen aan sponsorgeld. Het totale bedrag gaat naar het goede doel.

Het goede doel
Plan steunt kinderen in ontwikkelingslanden en werkt aan blijvende verbeteringen in hun levensomstandigheden en toekomstperspectief. Plan geeft daarbij extra aandacht aan meisjes. Want meisjes worden achtergesteld en gediscrimineerd. Zij krijgen niet dezelfde kansen en rechten als jongens. Terwijl juist meisjes de armoedespiraal kunnen doorbreken.

Crowdfunding
Het sponsorgeld kan verzameld worden via de website Pifworld, een platform voor crowdfunding voor een betere wereld. Help jij me mee het bedrag bij elkaar te krijgen? Sponsoren kan hier. Zelf mee rennen mag natuurlijk ook! Schrijf je hier in.

ColorRun en andere events
Ook de ColorRun wordt georganiseerd door Plan Nederland. Daarnaast zijn er nog vele andere acties en campagnes waaraan jij je steentje kunt bijdragen. 

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *