Vijf jaar bloggen = trakteren! 3


Hoera, vandaag blog ik alweer vijf jaar! En wie jarig is die deelt uit! Laat een reactie achter en win een uniseks TEES-shirt.

Precies vijf jaar geleden startte ik met bloggen. Mijn blog noemde ik The Fabulous Life of Suusje Q., omdat ik er alle mooie dingen uit mijn leven zou laten zien. Reisverslagen bijvoorbeeld, al waagde ik me ook al snel aan de mode. Bekijk hier de posts uit mijn eerste blogmaand in 2009. Totaal schreef ik op The Fabulous Life maar liefst 559 blogs.

Poseren voor mijn blog in 2009.

A new job, a brandnew diary
In april 2012 besloot ik mijn toch wat kinderachtig geworden Fabulous Life te verruilen voor een meer volwassen blog: Artikel 2.55. Ik had immers een ‘echte’ baan gevonden, en zou voortaan beter opletten met wat ik zou posten. Geen Today’s outfits meer, en meer blogs over carrière en andere dingen dan mode. Zijn jullie blij met deze koers?

Bloggerswereld
Bloggen heeft me al veel moois gebracht. Niet alleen ‘ken’ ik hierdoor ontzettend veel mensen, maar weet ik ook hoe het wereldje werkt. En niet te vergeten: vijf jaar schrijfervaring! Zonder mijn blog was ik misschien wel nooit aangenomen bij Alibi, Nobiles, Textilia, Plan Café…

Mijn eerste betaalde schrijversbaan kwam in 2013.

Cadeautje
Hoewel ik geen gigantische bezoekersaantallen heb, heb ik deze vijf jaar zeker te danken aan mijn lezers. Zonder jullie zou de motivatie me misschien wel in de schoenen zijn gezakt en was ik wellicht al lang gestopt met bloggen. Daarom wil ik jullie graag een cadeautje geven (en hierbij ontzettend bedanken).

Uniseks T-Shirt
Josine Castelein, een powervrouw die ik ken via Marie Claire, heeft haar eigen unieke T-Shirt-merk TEES. Het bijzondere aan haar label is dat de t-shirts door zowel mannen als vrouwen gedragen kunnen worden . TEES maakt namelijk geen onderscheid tussen dames- of herenkleding. Super handig voor mijn lezers dus, die zowel man als vrouw zijn. Speciaal voor mijn vijf-jarig blog-jublieum stelt Josine een blauwe TEES in maat M ter beschikking.

Hoe kun je winnen?
Vul in het reactieformulier hieronder je e-mailadres in, dan neem ik contact met je op als je hebt gewonnen. Uit alle aanmeldingen zal ik een winnaar worden getrokken door te loten.

TEES
Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 gedachten over “Vijf jaar bloggen = trakteren!

 • Sheelagh A.

  Tof, gefeliciteerd met je jubileum 🙂 Ik doe graag mee! Ik heb laatst een tee gewonnen, en maat L gevraagd. Ik ben fan maar eigenlijk is hij net iets te groot, en nu heeft m'n vriend 'm ingepikt 🙂 Dus als ik deze nu win kunnen we 'm lekker samen tegelijk aan en dan op stap, haha.

 • Annika

  Gefeliciteerd!:) Ik vind je koerswijziging wat betreft je blog erg leuk! Maar volgens mij volg ik je ook pas vanaf de nieuwe richting die je in bent gegaan. 😉

 • Nancy

  Nog gefeliciteerd! 5 Jaar is een prachtige leeftijd voor je blog. Ik vier dit jaar ook mijn 5e blogverjaardag. Gewoon doorgaan zoals je bezig bent. Je begrijpt natuurlijk wel na mijn 365 geluk project dat je nieuwste rubriek met happy moments mij erg aanspreekt. Helaas mag ik niet meedoen met jouw winactie vanwege mijn free fashion challenge, maar anders stond ik vooraan!

  XOXO