Happy Easter (en thoughts #16)


Afgelopen week genoot ik weer bewust van de kleine geluksmomentjes. Geen grote dromen, maar leven in het hier en nu. Dit waren mijn happy thoughts.

– Paasbrunch met mijn vriendinnen
– Een tweede keer Bikram Yoga Utrecht
– Terrasje pakken in mijn nieuwe stad met vriendin N.

– Virtueel passen bij De Bijenkorf (wat een baan hè?)
– Mijn eerste cursus Journalistiek Schrijven
– Twee keer benaderd worden voor een interview
– Home alone en dan series kijken en hapjes eten op de bank

– Mijn nieuwe tas
– Een nieuwe Marie Claire mét San Francisco-reportage
– Een lekker lang weekend

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *