Me gusta Valencia! 1


Ik keek er zo naar uit, en nu zit mijn Spaanse zit er alweer op. Wat was het heerlijk, en wat het er prachtig! Hasta luego Valencia!

Prachtig Valencia
Mi casa
Het strand van El Saler
My place at night
De moderne kant van Valencia
Plaza de Toros

Share

About Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne sinds 2016 zelfstandig pr-adviseur en inspireert zij anderen om ook hun dromen na te jagen. Kijk voor meer informatie over pr, content en workshops op www.suusjehq.nl en www.pr-cursus.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Me gusta Valencia!

  • Annika

    Me encanta Valencia. 😉 Die huisjes zien er echt leuk uit! Mijn huisje staat ook bijna op je foto. Ik woonde in de straat naast Plaza del Toros.