Style inspiration: California Gurls 2


Oké, ik moet wat recht zetten: de modeblog van May-Britt Mobach is toch eigenlijk best wel erg leuk. Haar blog over Coachella bijvoorbeeld, heeft me een hoop bloginspiratie gegeven. Want wát een leuke outfitjes zagen we inderdaad voorbij komen op het festival in Californië. En wie ging er ook alweer naar de West Coast deze zomer? 

Coachella: wie kent het niet? Een paar jaar geleden had ik er nog nooit van gehoord, maar sinds de social media-hype kan niemand er meer om heen. Coachella is everywhere! En hoewel het eigenlijk een muziekfestival is, lijkt het meer over kleding te gaan. Coachella is één grote modeshow.
Coachella as a catwalk
High waisted shortjes, cropped tops en ronde zonnebrillen. Dat was het Coachella-uniform dit jaar. En dat allen tegen een decor van palmbomen, zwembaden en… Leonardo DiCaprio. Ik kan niet wachten tot ik de American dream leef deze zomer. En doe er dan ook meteen zo’n buik bij!

Pinterest
Alles van H&M.

PS zet voor de Californische sfeer ook meteen dit muziekje aan.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Style inspiration: California Gurls