Carrière Update! 1


Een jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik nu redacteur, freelance jurist en online PR-vrijwilliger zou zijn. Inmiddels weet ik niet beter en ben ik helemaal ingeburgerd. Lees hier mijn carrière-highlights van deze maand.

Zat ik vorig jaar nog te treuren om mijn afgewezen sollicitaties, inmiddels ben ik blij met het carrièrepad dat ik bewandel. Ik leer veel nieuwe dingen en ontmoet bijna dagelijks interessante mensen. Al spant deze maand wel de kroon!

Plan to Happiness
Als Online PR-vrijwilliger bij Plan Caf’é is het mijn taak de online zichtbaarheid van Plan Nederland te vergroten. Ik ben dan ook erg blij dat ik mijn Textilia-collega’s heb kunnen overtuigen van de nieuwste move van Plan: een webshop met Nepalese sieraden. Het resultaat? Een artikeltje in Textilia en een interview op Textilia.nl. Iedereen blij!

Miss Suzanne
Ik heb nog weinig ondernemers of consumenten mogen voorzien van juridisch advies, maar dat is niet erg. Aanwezig zijn op de events van Miss Legal is al erg leuk en leerzaam. Ook schrijf ik tegenwoordig bijna elke week wel een blog voor de site. Deze maand staat in het teken van Algemene Voorwaarden. Daar schreef ik al deze blogs over.Interviews
Zo word je nooit geïnterviewd, en zo word je opeens twee keer in een week benaderd voor een interview. Daar zeg ik natuurlijk altijd ‘ja’ op. Ik hielp er Laura verder mee aan haar scriptie Intellectueel eigendom & Mode, en beantwoordde Sannah haar vragen voor een onderzoek naar personal blogs. Voor meer interviews sta ik zeker open!

Joline Jolink
Een hoogtepuntje in mijn journalistieke carrière: afgelopen dinsdag interviewde ik Joline Jolink live on stage tijdens het eFashion-event van Textilia en Emerce. Joline is namelijk een goed voorbeeld van een innovatieve ondernemer met lef. De modeontwerpster was één van de eerste designers met een webshop én stopte met de verkoop via retailers. Heel leuk om te doen!Londen baby!
Last but not least vlieg ik volgende week een dagje op en neer naar Londen, om daar in de buurt de CEO van een internationale outletketen te interviewen. Jaja, ik mag niet klagen. Al heb ik helaas geen minuutje tijd om Londen te bezoeken. Maarja, elk tripje is er één die ik met liefde maak. Zeker als ik daar mijn CV nog een handje mee help.

Jeetje, hoe je carrière in één jaar kan veranderen hè? Ben jij blij met wat je doet? 

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Carrière Update!