USA: voorpret


De laatste paar keer dat ik een grote reis maakte, heb ik niets van tevoren geregeld. In Indonesië, Vietnam en Maleisië boekte ik zelfs geen hostel voor de eerste nacht. Dat is andere koek als je naar Californië gaat. Maar vooraf dingen regelen heeft ook zo z’n voordelen: voorpret!

In Los Angeles en San Francisco is het megadruk in het hoogseizoen. Hotels zijn duur dan wel volgeboekt, en zelfs campings gaan erg hard. Daarom ben ik voor mijn trip vast het één en ander aan ’t reserveren. Minder spontaan, maar dan zijn we in ieder geval van een plekje verzekerd. En het geeft voorpret!

AirBnB
Eén van mijn favoriete nieuwe bezigheden is het bekijken van appartementen op AirBnB (of Wimdu). Je vindt er de mooiste huisjes, vaak voor minder geld dan een (goedkoop) hotel. Tel daar de gastvrije Amerikanen bij op en je zit gebakken. In Los Angeles, Santa Barbara en San Francisco verblijven we in ieder geval in het appartement van een local.

Warner Bros
Naar aanleiding van de blogs van Jolien boekten we ook vast een tour door de Studio’s van Warner Bros. Kunnen we daarna meteen even langs de Hollywood Hills rijden 😉

Alcatraz
Als kind keek ik deze film wel tien keer. Aan een tour naar Alcatraz ontkomen we deze zomer dan ook niet. Ook al geboekt, want ik ben niet de enige Alcatraz-fan!

Honkbal
When in the USA… een sportwedstrijd mag je niet missen! Honkbal en basketbal leken me allebei leuk. Uiteindelijk gaan we naar een wedstrijd van de Dodgers in LA.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *