My Travel Bucketlist 2


Er zijn maar weinig landen waar ik niet heen zou willen. Uiteindelijk hoop ik toch (bijna) de hele wereld te zien. Maar er zijn een paar landen in het bijzonder die momenteel hoog op mijn bucketlist staan. 


Soms zie ik een foto of lees ik een reisblog, waarop ik direct besluit dat ik ergens heen ‘moet’. Blogger Exporista heeft hetzelfde en noemt zichzelf een soort ‘reis-sletje’. Verliefd worden op een land waar je soms amper wat van weet? Dat heb ik met onderstaande landen.
Mijn ‘korte termijn’ travel bucketlist:
– Peru
– Hawaii
– Suriname
– Sri Lanka
– Israël
– Myanmar
– Filipijnen
– Fiji of Cook Islands
En natuurlijk deze vijf Europese steden. En USA. En China. En Japan. En Zuid- en Midden-Amerika. Je snapt m’n punt 😉
Ben jij wel eens in ‘mijn’ droomlanden geweest? En wat staat er bovenaan jouw travel bucket list?
Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “My Travel Bucketlist

  • Marcella Molenaar

    Ik was afgelopen februari in Nieuw-Zeeland, wat een gaaf land! Al lees ik dan weer met jaloezie de blog van Lisan die er nog zoveel langer was en er nog zoveel meer zag! Wauw! Wij hebben er vijf weken optimaal genoten van de onwijs prachtige natuur. Absoluut een aanrader. Volgend jaar willen we misschien het westen van Canada ontdekken samen met het noordelijke deel van Amerika. En ik wil graag naar Australië, Mexico, Portugal, Zweden en Argentinië. Nog zoveeeel moois te zien!