Holiday Wistlist 2


Nee, dit is niet weer een travel bucketlist. Het is een wishlist met items die ik graag nog zou willen aanschaffen voor ik op vakantie ga. Deze dingen zijn namelijk super handig (en helemaal hip).

Voor mijn vakantie naar Alaska en Californië ‘moet’ ik veel verschillende kleding meenemen. Want zo sta je op een gletsjer of tochtig dek, het andere moment zit je chic te dineren, om vervolgens langs het strand te fietsen bij Santa Monica of te kamperen in Yosemite. First world problems zijn het zeker, maar deze items zouden écht goed van pas komen deze zomer.

Een ronde zonnebril
Omdat rond helemaal leuk is deze zomer en mijn pilotenbrilletje zijn beste tijd wel heeft gehad.

Superdry € 36

Een parka
Niet te warm, maar wel bedekkend en beschermt tegen regen en wind (én een klassieker).

H&M € 50


Sneakers
Praktisch schoeisel, en tevens een casual excuus voor hipheid.

Nike via Zalando € 110


Rugzak
De nieuwe it-bag die ook nog eens heul erg handig (en ergonomisch verantwoord) is.

Vans via Zalando € 40

 
Verder zijn wat shorts en lange broeken, t-shirtjes en een bikini ook meer dan welkom. En wat dacht je van zo’n leuk pakje van een kort broekje en topje in dezelfde print? Op chic, naar het strand en combineert ook nog lekker. Iets minder voor de portemonnee alleen, al die leuke spulletjes. Dat krijg je met die first world problems hè? 😉

Wat wil jij echt nog hebben voor deze zomer? 

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Holiday Wistlist