Blogger-musthave: een Chanel-tas 11


Dat de Chanel 2.55 de tas der tassen is hoef je mij natuurlijk niet te vertellen: ik vernoemde mijn blog er zelfs naar. De tas staat dan ook al jaren op mijn wishlist. Al weet ik niet of ik hem ooit zal kopen. Een beetje 2.55 begint bij een schamele 3.000 euro

Gek genoeg heeft zo’n beetje iedere fashionista tegenwoordig een Chanel 2.55. Negin Mirsalehi heeft er één. De zusjes Van Wonderen hebben er één. Yara Michels heeft er één. En zelfs opkomende bloggers als Kim en Kelly van We Heart Fashion hebben er één! Is de Chanel 2.55 de nieuwe Louis Vuitton?

Pinterest

Ik heb met de Chanel 2.55 een beetje wat ik een paar jaar geleden ook met backpacken, festivals en pilletjes had: gebeurt het nou veel meer of hoor ik er gewoon opeens veel meer over? Heeft ‘iedereen’ opeens een Chanel-tas? Of ken ik tegenwoordig gewoon veel meer modemeisjes dan een paar jaar terug?

Wat ik mij nu afvraag: hoe komt iedereen aan die tas? Grote bloggers als Negin en Yara zullen hem – denk ik – cadeau hebben gekregen. Zo’n tas gun je immers een mooi uithangbord. Annic en Elise van Wonderen zullen de tas wel zelf van hun goed verdiende centjes hebben gekocht. Maar al die andere, onbekende(re) bloggers? Ik heb geen flauw idee hoe die aan 3.000 euro komen. En als ze dat geld al hebben, waarom ze dat ze dat dan (kunnen en willen) uitgeven aan een tas.

Mijn Marc

Tja, ik blijf toch een reisfanaat. En als reisfanaat betekent 3.000 euro een héél mooie reis. En dat is mij meer waard dan een tas. Vorig jaar zomer koos ik voor de gulden middenweg en kocht in Singapore mijn ‘Marc’ (in de uitverkoop) voor 300 euro. Een behoorlijke uitgave voor een tas als je het mij vraagt, maar ik ben er nog elke dag blij mee. Het is misschien geen 2.55, maar inmiddels is-ie minstens zo speciaal als een Chanel-tas. Die 2.55? Daar loopt iedereen al mee! 😉

Wat vind jij van de Chanel-tas? En hoeveel geld heb jij over voor jouw it-bag?

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 gedachten over “Blogger-musthave: een Chanel-tas

 • Lauriëtte

  Het lijkt me leuk om ooit een Chanel 2.55 te kopen maar de prijzen zijn inderdaad wel bizar hoog. Toch kan ik me de exemplaren die ik in Venetië en Florence zag goed herinneren! Misschien ooit, als ik de loterij win! 😉

 • Stacey

  Heel herkenbaar, overal zie je op blogs de 2.55 voorbij komen. Natuurlijk een super mooi en tijdloos model, maar 3000 euro? Daar kan ik 3 weken luxe voor op reis. Ik droom liever over een 2,55 onder een palmboom onder het genot van een lekker drankje op een wit strand 😉

 • Milou

  Ik wilde heel lang heel graag een Chanel-tas als tienermeisje. Ik spaarde er zelfs voor, net als de louboutins. Toen ik eenmaal het geld had, besloot ik dat ik het toch wel veel geld vond, en liet ik het op de spaarrekening staan. Nu heb ik van dat geld een ticket naar de VS kunnen betalen. En van dat geld dat een Chaneltas kost, reisde ik een maand door Amerika. Dus ja.. Ik zou nog steeds een Chanel 2.55 willen, maar nee.. Dat geld heb ik er niet voor over. 🙁

 • Anoniem

  Ik heb hem! De echte natuurlijk op de pc gekocht. Wie een nepper koopt heeft geen enkel respect voor mode en vakmanschap. Als ik het geld niet had, liep ik liever met een merkloze tas dan een nepper.

 • Anoniem

  Groot gelijk meid! Wordt niet goed van al die nepperds. Ik heb ook een echte.. cadeau gehad van mijn vriend tijdens ons tripje naar Londen. Ben er super blij mee, had de beauty al zo lang op het oog.

 • Anoniem

  Ik heb ook een echte. Hij is prachtig, ben er erg blij mee, maar was wel even slikken bij het afrekenen want wat een geld. Maar goed, zo'n tas is een klassieker en blijft z'n waarde houden. Als ik 'm toch zat ben (kan ik me haast niet voorstellen) kan ik er nog genoeg geld voor krijgen.

 • Anoniem

  Vorig jaar ook de echte Chanel tas gekocht. Het is elke dag bijzonder om te dragen, en ik zou het heel erg missen als ik het niet meer had. Het doet iets met je outfits.De medium Flap kost nu na forse prijsverhoging 8 april 2015 4260 euro.