De croptop: durf jij het aan?


Top via H&M (€ 14,95)

In de maand juni deed ik mee aan de Ab Challenge. Je weet wel, die kalender met buikspieroefeningen die je eind mei overal op Facebook zag. Inmiddels zijn veel mensen ‘em alweer vergeten, maar ik deed braaf mijn setjes. 

Was het zwaar? Dat niet eens zo zeer. Ik dacht nooit: mijn lichaam kan dit niet. Al heb ik wel echt moeten doorzetten de laatste twee weken. Ik kon geen buikspieroefening meer zien. Bovendien kostte het zo tegen het einde nog best wat tijd. Je ligt zo een vol kwartier op de grond, waarna je nog echt bezweet bent ook. Maar ik wilde het afmaken. Niet alleen voor de volledigheid, maar zeker ook voor dé trend van deze zomer.

De croptop
De Ab Challenge heeft mij helaas niet getransformeerd tot Doutzen Kroes, maar ik zit – letterlijk en figuurlijk – wel net even wat beter in mijn vel. Of ik nu ook een croptop ga dragen deze zomer durf ik nog niet te zeggen. Geen heel korte in elk geval! Een iets langere misschien? Ik twijfel nog. Ben ik wel slank genoeg voor deze trend? En vind ik het uberhaupt mooi? Overigens héb ik niet eens een echte croptop. Mijn kortste topje is een kanten topje waar een hempje aan vast zit dat niet erg lang is. Voorlopig houd ik het bij deze croptop voor dummies!

Ben jij al aan de croptop? En wat vind jij van die andere zomertrend?

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *