Nieuwe serie-verslaving: House of Cards 4


Als je me twee jaar geleden had verteld dat er mensen zijn die twee serie-seizoenen in één maand kijken, had ik je compleet uitgelachen. Waar haalden ze de tijd vandaan? Nu ben ik zo iemand…

Vroeger keek ik nooit Friends. Sex and the City keek ik pas toen ik op mijn achttiende de Shoebox kocht. En ook met Gossip Girl was ik laat. Ik ontdekte series pas écht toen ik amper twee jaar geleden aan Suits begon. Hé, dit is leuk! En hup, twee seizoenen verder. Inmiddels heb ik ook seizoen drie en vier versleten. Ook haalde ik nog even acht(!) seizoenen Dexter in (en keer alles daarna nog een keer), keek ik drie seizoenen van Girls, drie seizoenen van Homeland en twee seizoenen Orange is the New Black. Oh, en dan vergeet ik nog bijna de twee seizoenen Borgen die ik ook nog even keek. Score na twee jaar: 22 seizoenen!

Maar het houdt niet op…

En mijn nieuwste serieverslaving is… House of Cards! 

N. en ik begonnen er aan tijdens onze USA-trip. Want heel veel is er natuurlijk niet te doen in een vliegtuig, in een goedkoop motel of op de camping, als je om half negen in je tent ligt omdat het donker is en je geen lamp hebt. (jaja, behalve dat). Het eerste seizoen vloog dan ook voorbij. Het tweede seizoen keken we deels weer terug in Nederland.

Waar het over gaat? House of Cards is een soort mix van Borgen en Millenium: veel politiek en journalistiek. Kevin Spacey speelt de hoofdrol: een politicus die zich met smerige spelletjes een weg naar de top speelt. Glansende bijrollen zijn weggelegd voor onder andere Robin Wright – de  echtgenoot – en Kate Mara – de journalist. Ik zal niet te veel verklappen. Gewoon kijken!

PS. Inmiddels staat de serie-teller dus op 24.
PS2. Ik heb écht een leven!

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 gedachten over “Nieuwe serie-verslaving: House of Cards