I’m going to Australia! 10


Pinterest

Wie mij goed in de gaten houdt op social media weet het misschien al: ik vertrek 12 oktober naar Australië! En het plan is om daar een half jaar te blijven!


Groot nieuws: ik ga weer een GROTE reis maken; een lange reis door een groot, ver land. Australië stond al jaren hoog op mijn bucket list. Hetzelfde geldt voor het (weer) maken van een lange backpack-trip. Eén en één is twee! 
Het plan
Samen met vriendin L.V. vlieg ik zondag 12 oktober zaterdag 11 oktober naar Darwin. Daar meeten we vriendin L.M., die momenteel al in Australië is. Samen willen we een busje gaan kopen, af en toe werken, en verder wel zien waar de reis ons brengt. Het plan is in ieder geval om rond de jaarwisseling in Perth te zijn. Aangezien ik mijn vriend niet zó lang kan missen, ben ik van plan na een half jaar weer terug te komen. Tussendoor komt hij mij gelukkig een paar weken opzoeken. Vriendin L.V. en L.M. hebben geen vriend en willen blijven tot ze het zat zijn. Tja, baas boven baas hè? 😉
Turn small paychecks into BIG memories@ www.toptraveleurope.net
Foto: Pinterest
Uiteraard gaan er heel veel Australië-blogjes volgen. Over de voorbereidingen, tijdens de reis, en zeker ook daarna. Al weet ik natuurlijk niet hoe vaak ik wifi heb, en wil ik het mezelf niet opleggen om per se drie keer per week te bloggen. 
Mijn familie, vrienden en collega’s weten het al even. Zelf heb ik deze beslissing ongeveer gemaakt aan het begin van dit jaar. Eind 2013 had ik het er al wel eens over met L.V. en L.M., maar na mijn interview met Lisan en onderhandelingen met mijn vriend (kidding) wist ik het zeker: Australia here we come!
FAQ
Wat ik met mijn werk ga doen? Of ik blijf bloggen? Waarom ik zo snel na Amerika weer op reis ga? Hoe ik aan het geld kom? Of ik mijn vriend niet ga missen? Of hij mij niet gaat missen? Of ik wel terug kom? Het zijn slechts een paar van de vragen die me afgelopen weken al gesteld zijn. Uiteraard wil ik ze allemaal beantwoorden, maar dat doe ik liever in een ander blogje. Als jullie nog andere vragen hebben kunnen jullie die natuurlijk hieronder stellen. Ik zal ook die vragen dan beantwoorden in het volgende blogje!

Is één van jullie wel eens in Australië geweest? En hebben jullie tips? 

Foto: Pinterest
Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 gedachten over “I’m going to Australia!