255 Happy Days


Vandaag ben ik precies 255 dagen bezig met mijn Happy thoughts-project. Al 255 dagen een positieve instelling dus. En dat werpt zijn vruchten af!

Op wat uitzonderingen daargelaten, geloof ik er heilig in dat je vooral voelt hoe je je wilt voelen. Geluk zit hem in de kleine dingen, maar ook in de focus daarop. Zelf ben ik probeer ik al ruim 36 weken in het moment te leven, en het leven te vieren. Klein of groot!

Het kan natuurlijk toeval zijn, maar inmiddels voel ik mij veel beter in mijn vel dan voor ik met het Happy thoughts-project begon. Ik ben vaak vrolijk en kan weinig negatieve dingen in mijn leven bedenken. Dat zou ook aan mijn leven kunnen liggen, maar niet iedereen met een vergelijkbaar leven is ook positief gestemd.

255 happy days
De afgelopen 255 dagen – een bijzonder getal op mijn blog Artikel 2.55 – verzamelde ik een hoop mooie momenten, en vierde de kleine dingen in het leven:

– Een hele hoop lekker eten en drinken
– Een hele boel mooie tripjes
– Successen
– Heel veel gezelligheid
– En ook: de dagelijkse schoonheid: bloemen, straten, sport, mooi weer, events, mode…

Just happy thinking
Aangezien ik bijna naar Australië vertrek, vrees ik dat ik niet elke week meer mijn Happy thoughts online kan zetten. Maar ik denk dat jullie de meesten inmiddels wel kunnen raden. Natuurlijk ga ik zelf door met genieten van elke dag, en wellicht post ik af en toe weer eens een Happy thoughts-blogje. Al ben je met maandelijkse blogs sneller geneigd om weer alleen ‘echte’ hoogtepunten te noemen, en ben je de kleine geluksmomentjes vaak alweer vergeten.

Celebrate the little things, enjoy beautiful moments!

Happy Holiday
Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *