New job: reisblogger bij Travelvalley.nl 4


Opeens heb je het: je wordt reisblogger!

Ken jij Travelvalley.nl al? Travelvalley.nl is één van de grootste reisblogs van Nederland. De community is in 2009 opgericht door Marloes de Hooge, en is onderdeel van de online uitgeverij The Blog Idea Factory, waar  bijvoorbeeld ook Dutchcowboys.nl onder valt. Op Travelvalley.nl lees je reisverhalen, reistrends, tips en zie je de mooiste foto’s. En met duizenden volgers op social media, ben ik dan ook maar wat blij dat ik voor Travelvalley.nl mag gaan bloggen tijdens mijn trip in Australië!

Ja, je leest het goed. Ik word reisblogger voor Travelvalley.nl. Of eigenlijk ben ik het al. De eerste twee blogs staan online! Misschien heb je ze al op Twitter of Facebook voorbij zien komen: ‘Zo bereid je je voor op een half jaar Australië‘ en ‘Waarom je die wereldreis niet moet uitstellen‘. Mijn derde blog zal ik aanleveren vanuit Australië, waar ik 11 oktober heen vlieg. Vanaf dan zal ik elke paar weken proberen te bloggen voor Travelvalley.nl. Of Artikel 2.55 zal ik hopelijk vaker een reisverslagje schrijven. Mijn ‘eigen’ blog zal meer mijn persoonlijke beleving zijn. Op Travelvalley.nl deel ik vooral praktische en meer algemene Australië-informatie.

Waarom (ook) reisbloggen voor Travelvalley.nl? Sowieso wilde ik gaan (blijven) bloggen tijdens mijn reis. Ik houd nu eenmaal enorm van schrijven. Bloggen op reis is voor mij dubbel genieten. Ik vind het leuk mijn lezers te laten meegenieten van de trip. En hoe meer zielen hoe meer vreugd! Met Travelvalley.nl bereik ik een veel groter publiek dan met mijn eigen blog. Hartstikke leuk om eens voor zo veel mensen te schrijven 🙂

N.B. Voor de transparantie: ik word niet betaald door Travelvalley.nl. Niet voor mijn blogs op hun platforms, en ook niet voor deze blogpost. Wel hoop ik natuurlijk dat ik wat overnachtingen of uitjes gesponsord kan krijgen, in ruil voor wat aandacht in mijn Travelvalley-blogs.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 gedachten over “New job: reisblogger bij Travelvalley.nl