Nieuwe serieverslaving (#208): Masters of Sex


Een maand geen nieuwe serieverslaving is een maand niet geleefd! Of juist niet? Anyway, mijn nieuwe lievelings is… Masters of Sex!

De serie Masters of Sex gaat over een gynaecoloog, Bill Masters, en zijn assistente, Virginia. Samen werken zij aan een onderzoek naar – verrassing! – seks. De serie speelt zich af in de jaren ’50, toen men nog amper wat wist over seks. Om aannames wetenschappelijk te bewijzen verzamelen Bill en Virginia data over mensen die – alleen of samen – seks hebben.

Ondertussen is Bill getrouwd en wil zijn vrouw een kind. Zwanger worden lukt echter niet. Ook andere collega’s in het ziekenhuis kampen met seksuele problemen. Een hoop seks dus, maar op een grappige, wetenschappelijke en niet altijd heel sexy manier gebracht. Wie niet van seks en humor houdt kan zich vergapen aan de ‘ziekenhuissoap’ en het prachtige jaren ’50-stijltje: oude auto’s, mantelpakjes en de verhoudingen tussen mannen en vrouwen toen. Kijk-tip dus!

De rol van Bill wordt gespeeld door Michael Sheen, die eerder in onder andere Midnight in Paris speelde, en Virginia door Lizzy Gaplan, bij mij vooral bekend van Mean Girls (ja echt, het is d’r!).

PS. Het derde seizoen is al in de maak!

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *