Get the real London look 3


Laatste schreef ik een blog over de London Look: denk ronde brilletjes, denk rock and roll, denk Cara Delevigne. Nou, dat dacht ik verkeerd dus. Inmiddels weet ik beter.

De échte London Look is veel chiquer dan ik vermoedde. En misschien ook wel chiquer dan-ie was. Toen ik begin oktober in Londen was, heb ik geen enkel onverzorgd meisje gezien. De normcore-trend is daar duidelijk nog niet geland, of wordt in Londen volkomen genegeerd. Je ziet niemand op Nike’s lopen, met een onverzorgd kapsel of een slonzige trui. In Londen was ik niet hip, maar gewoon een toerist.

Wat ik wel zag? Overdag heel veel ballerina’s en loafers. Verder veel zwart. Het punk-randje was er wel, maar alle kleding en stoffen waren gewoon veel chiquer dan ik verwachtte. Gestyle haren, een mooie jas, en ’s avonds de hakken uit de kast! Als ik al iemand op sneakers zag, waren dat witte All Stars. Ed Westwick, die ik tegen het lijf liep bij Baker Street, leek gewoon weggelopen van de Gossip Girl-set. Voor de geïnteresseerde lezer daarom: zo krijg je de échte London Look:

Alles via H&M
Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 gedachten over “Get the real London look