Wat draag je naar de bruiloft van je broer?


In juni gaat mijn broer trouwen. En ik ben getuige! Dat vraagt om een wel heul mooie jurk. En daarmee ben ik een uitdaging rijker. What to wear?

Mijn broer trouwt in juni. Uiteraard ben ik alvast aan ‘t oriënteren geslagen. Op de webshop van de Bijenkorf vond ik onderstaande kanshebbertjes. Do they have what it takes?

Alle jurken via de Bijenkorf.nl, m.u.v. jurk rechtsonder (via Steps.nl)

Deze jurken zijn van French Connection, Ted Baker, Karen Millen, L.K. Bennett en Steps. Opvallend veel Britse merken dus. Blijkbaar vind ik dat mooi en moet ik me daarop gaan focussen.

Britse pareltjes
Een bezoekje aan de webshop van Ted Baker dan maar… Oh god,  er blijken nog veel meer mooie Ted Baker-jurken te zijn! Eén probleempje: deze jurken beginnen rond de 300 euro per stuk.

Ted Baker-jurk 1 (in blauw en roze)
Ted Baker-jurk 2 (in licht paars en mintgroen)
Ted Baker-jurk 3 (mintgroen)
En nog wat hebberig makend campagnebeeld…

Wat zou jij aan doen naar de bruiloft van je broer? En hoeveel zou jij uitgeven? 

Share

About Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op Artikel255.nl. Naast haar blog is Suzanne sinds 2016 zelfstandig pr-adviseur en inspireert zij anderen om ook hun dromen na te jagen. Kijk voor meer informatie over pr, content en lifestyledesign op www.suusjehq.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *