Twee maanden terug: de stand van zaken


Niet zo lang geleden stond ik (weer) nog op Schiphol…

Vandaag is het alweer twee(!) maanden(!!) geleden dat ik terugkwam van mijn lange reis. Hoe staat het met mijn drie doelen die ik mezelf bij thuiskomst oplegde?

Op 6 maart kwam ik – na vijf maanden reizen – weer aan in Nederland. Vandaag is het 6 mei, precies twee maanden later dus. Ik nam me voor niet in een gat te vallen en te focussen op gelukkig zijn, gezond zijn én mijn carrière en boost te geven. Hoe staat het inmiddels met mijn doelen? Dit is de stand van zaken:

Work that body
Tja, ik ben nog steeds geen Gigi Hadad, maar ik heb het ook niet echt geprobeerd. Ik sport nog steeds regelmatig, zoals crosstrainen en af en toe hardlopen en bikramyoga. Doordat ik het drukker heb dan in maand één (ja echt!) en ook bijna twee weken snipverkouden ben geweest, heb ik echter minder bewogen dan ik wilde. En misschien had ik ook niet genoeg motivatie en discipline. Want eigenlijk geloof ik niet in excuusjes! Het goede nieuws is dat ik wel vrij gezond eet, misschien iets minder alcohol heb gedronken dan in maand één, goed slaap en vooral ook geniet van lekkere dingen.

Zo heel af en toe ga ik naar bikram yoga (#nomakeup #postyogaselfie)

Boom my business
Helaas, ik kan nog steeds niet (hardop) roepen dat ik een superleuke, uitdagende, nieuwe baan heb. Wel ben ik hard aan het solliciteren geweest en heb de afgelopen weken veel gesprekken gevoerd. Maar wat duren die procedures lang hè? Van vacature tot arbeidsovereenkomst ben je zo twee maanden verder, zo blijkt. Ik hoop snel goed nieuws te hebben, dus stay tuned! Ondertussen freelance ik gelukkig nog steeds voor Miss Legal en vermaak ik me goed met mijn eigen blog. Ik werd geïnterviewd over mijn werk voor Folia, werd uitgenodigd voor een interessant tech-event (hierover vrijdag meer) en ging een avondje ‘netwerken’ tijdens de Utrechtse Bloggers Borrel bij Beers & Barrels.


Voor Folia werd ik geïnterviewd over mijn carrière (in de dop)

No worries, be happy
Al met al ben ik nog steeds happy. Ik zou natuurlijk het liefst snel een baan hebben, maar ik verveel me gelukkig niet thuis. Naast eerder genoemde activiteiten had ik ook veel etentjes, werd het weer zonniger, vierde ik Koningsdag in Amsterdam, ging ik naar Alkmaar en Noordwijk, kwam vriendin L. terug uit Australië, en probeerde ik vooral te genieten van de kleine dingen, van de dag, en niet te veel te dromen over nieuwe reizen 😉 En als ik af en toe al een klein (sollicitatie)dipje heb, dan denk ik maar: het was het meer dan waard!

 

De beste reden om in Nederland te zijn
Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *