De ideale tas voor werk


Een paar jaar geleden liep ik nog met mijn toen zo geliefde Guess-tas… 😉

De laatste jaren is mijn blog steeds minder modeblog geworden. Dat wil echter niet zeggen dat ik niet meer om fashion geef. Vooral een mooie (lederen) tas kan ik nog altijd goed waarderen. Gelukkig vond ik deze maand het ideale excuus om er weer één aan te schaffen.


Sinds ik mijn Marc kocht in Singapore, ben ik op tassengebied bijna helemaal bevredigd. Ik zie zelden een tas die mijn Marc zou kunnen vervangen, ervan uitgaande dat ik in ieder geval niet méér ga uitgeven aan een andere tas (zoals deze!). Ik ben dagelijkse nog happy met Marc, en in de twee jaar dat ik ‘m aan mijn zijde heb, is er dan ook maar één nieuwe tas bijgekomen. Dit nota bene in verband met een wel héél goede deal met Marieclaire en Smaak Amsterdam. Die tas gebruik ik overigens veel te weinig, maar dat zegt meer over mijn liefde voor Marc dan over mijn Smaak-tas. 
Mijn Smaak-tas Mette, gekocht in het voorjaar van 2014 via Marieclaire
Do I really need this? Yes!
Ik moet toegeven dat ik sinds kort opnieuw droom over een nieuwe tas. Er kleeft namelijk één nadeel aan mijn Marc én aan mijn Smaak-tas, en dat is dat er geen laptop in past. Dat was voorheen geen big deal, maar nu ik weer een vaste baan heb en elke dag meer dan een uur onderweg ben naar werk, is het toch wel lekker om een laptop bij me te hebben. Iets nuttigs doen in het ov is immers zoveel bevredigender dan voor de zoveelste keer een rondje Facebook maken. Kortom, ik heb écht een nieuwe tas nodig, en wel eentje van formaat laptop. 
Tas of tripje?
De modeblogjes op Artikel255.nl maken steeds vaker plaats voor reisblogjes. Ik geef mijn geld (tegenwoordig) dan ook liever uit aan een trip dan aan een tas. Toch ben en blijf ik een (mode)meisje en heb een voorliefde voor lederen tassen. En die kosten nu eenmaal geld. De tassen van Smaak vind ik erg mooi en nog redelijk te betalen. Een perfecte balans dus. Ik hoef er hoogstens een weekendje weg voor te skippen 😉 Onderstaande tas van Smaak is mijn favoriet, maar op de webshop vind je nog veel meer tassen van laptopformaat, zoals deze en deze.

Meet my girl Rose
Marc, Mette en… Rose!
Afgelopen week hakte ik de knoop door en bestelde mijn nieuwste aanwinst bij Smaak: say hello to Rose! Ben jij ook fan van Smaak? Schrijf je in als Smaak VIP, dan ontvang jij als eerste het laatste Smaak-nieuws, en ben je als eerste op de hoogte van (exclusieve) sales! (hint, hint!) Zo kocht ik mijn tas dankzij de ‘secret sale’ met 30 procent korting mogen kopen. 🙂 Daar wil ik graag eerlijk over zijn.
Wat voor een tas gebruik jij voor werk/je laptop?
Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *