Drie maanden thuis: de stand van zaken


Happiness + persreis + fietsen = aan al mijn doelen werken!

Nog even en ik ben alweer bijna langer terug dan ik ben weggeweest. Vandaag is het precies drie maanden geleden dat ik in Indonesië het vliegtuig pakte naar Amsterdam. Hoe staat met mijn drie doelen die ik opstelde bij terugkomst?

Morgen drie maanden geleden, op 6 maart 2015, kwam ik terug van mijn mooie reis. Ik stelde mezelf drie doelen: gelukkig zijn en genieten van het moment (niet in een zwart gat vallen), een baan zoeken – of mezelf in ieder geval ontwikkelen op carrièregebied – en gezonder leven, eten, sporten. Hoe staat het met mijn drie uitdagingen?

No worries, be happy
Met gelukkig zijn gaat het uitstekend. Hoewel ik natuurlijk heel graag reis, vermaak ik me alweer drie maanden prima in Nederland. Een greep uit de leuke dingen die ik afgelopen maand heb gedaan: met mijn moeder naar Spa Zuiver, eten met L. en D., proosten op het vaste contract van R., een dagje naar Rotterdam met V., eten en drinken op foodfestival TREK, mijn moeders 50ste verjaardag vieren, op persreis naar de Bourgogne én aangenomen worden bij Pride PR.

Pinterest

Boom my business
Afgelopen maand deed ik minder freelance werkzaamheden voor Miss Legal. Wél werkte ik twee weken bij een restaurantje in mijn buurt, werd ik aangenomen bij een social mediabedrijf in Amsterdam (die ik inmiddels alweer heb moeten afzeggen, want:) en ben ik 1 juni begonnen bij mijn nieuwe baan bij Pride PR. Je leest er hier alles over. Verder doe ik af en toe wat social media en communicatiewerkzaamheden voor AppGoeroes.nl, was ik bij het event van Cherry Picker in Amsterdam en ging ik voor het eerst op persreis als travelblogger (namens Travelvalley.nl ging ik naar de Bourgogne, waarover later meer!). Als dat geen fantastische carrière-maand was?!

Pinterest

Work that body
Can we have it all? Misschien, maar afgelopen maand lukte het mij in ieder geval niet. Op het gebied van ‘gezond doen’ ging het wat minder. Ik sportte amper (al is horeca hard en fysiek werken) en lette – alweer – niet bepaald op mijn eten en drinken. Maargoed, ik kan er geen moment mee zitten. Doel één en doel twee gaan immers super.

Wat zijn jouw doelen dit jaar?

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *