Urban Beach: Strand Oog In Al


Ontsnap de drukte, ga naar een stadsstrand!

Werken en tegelijkertijd vakantie vieren, in de stad en toch bij het strand. Zou jij dat ook wel willen? Sla dan je laptopje open bij Strand Oog In Al, de verborgen parel van Utrecht.

Al meer dan een jaar woon ik in Utrecht. Ik was dan ook zeer verrast toen ik laatst pas hoorde van Strand Oog In Al, het stadsstrand van Utrecht inclusief leuke strandtent. En het bleek nog vlakbij mijn huis te zijn ook. Hoogste tijd voor een kijkje: zou ik bij SOIA mijn digital nomad-droom kunnen testen?

SOIA 

Strand Oog In Al ligt aan de waterkant, waar het Amsterdam Rijnkanaal en het Merwedekanaal samenkomen. Het is het topje van de wijk Oog in Al, op een steenworp afstand van de Douwe Egberts-fabriek. Je kunt bij SOIA – zoals de naam al verraadt – uiteraard terecht om lekker in het zand te liggen, maar er is ook een simpele doch prima lunch-, diner- en borrelkaart. Op afspraak kun je zelfs komen BBQ-en met een groep vrienden. Ook is de koffie er heerlijk.

Een overdekt terras om lekker te werken.

Business

SOIA heeft een prima WiFi-verbinding, dus ook de werkenden onder ons kunnen er terecht. Weer eens wat anders dan het standaard koffietentje om de hoek of je eigen bureautje, niet waar? Ook voor een zakelijk event kun je bij SOIA aankloppen: van lunch of diner tot bedrijfsuitje. Naast het mooie strand heet SOIA ook een overdekt terras en – uiteraard – een binnengedeelte. Voor wie net als ik niet goed kan werken in de zon 😉

Pleasure

Bij SOIA worden regelmatig feestjes en festivalletjes gehouden. Wat te denken van De Leuke Festival, Luuk van Dijk of Slapfunk? Houd de agenda of de Facebook-pagina van SOIA in de gaten voor het laatste nieuws! Overigens draait er op ‘normale’ dagen ook een lekker muziekje. Bouw je eigen beachparty! Enjoy!

Op slechts tien minuten fietsen van Jaarbeurs!
De binnenkant van SOIA
Lekker retro

Contact

Adres: Kanaalweg 199 in Utrecht. SOIA ligt op tien minuten fietsen vanaf de Jaarbeurs en vijftien minuten fietsen vanaf Neude. SOIA is elke dag geopend van 12:00 tot 24:00 uur en zaterdag en zondag zelfs vanaf 11:00 uur. Maandag is SOIA gesloten. Houd voor actuele openingstijden ook de site in de gaten!

Kende jij SOIA al? Wat is jouw favo (stads)strandtent? 

PS. Ik ben (helaas) niet gesponsord voor deze blog.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *