Vier maanden terug: de stand van zaken


Maandelijkse Schiphol-selfie

Cliché maar waar: time flies! Deze week ben ik alweer vier maanden terug uit Australië. Hoe staat het met de drie doelen die ik mezelf bij thuiskomst stelde?

Toen ik in maart dit jaar thuis kwam van vijf maanden reizen, stelde ik mezelf drie doelen. Vooral gelukkig blijven en genieten van het moment, ook thuis. Dat was het eerste. Ten tweede nam ik me voor om (een beetje) gezond te gaan (of blijven) leven. Na al dat blikvoer en het gebrek aan sport was dat niet overbodig. Tot slot wilde ik uiteraard ook snel weer aan de bak, om geld te verdienen en werkervaring op te doen. In deze blogs (een maand terug, twee maanden terug, drie maanden terug) lees je hoe het me tot nu toe is vergaan. Vandaag een nieuwe update!

Happy
Wat een luxe om te zeggen: ik denk niet dat ik op dit moment veel gelukkiger had kunnen zijn. Alles gaat lekker, ik doe veel leuke dingen en ben Nederland sinds mijn terugkomst veel meer gaan waarderen. Daar draagt natuurlijk ook het lekkere weer aan bij! Ook had ik veel sociale momenten, zoals het promoveren van vriendin S., bezoek uit Antwerpen, het huwelijk van mijn broer, een personeelsdagje en een weekendje weg met mijn vriend. Verder ging ik nog naar het (stads)strand in Noordwijk en in Utrecht en volgde ik zelfs een lachworkshop. Een massage op het werk maakte mijn maand helemaal compleet. Oh, en Tourkoorts in Utrecht!

Op de bruiloft van mijn broer

Healthy
Of ik gezonder eet en drink dan een maand geleden, dat durf ik niet te zeggen. Wat ik wel kan zeggen, is dat ik een aantal keer heb hardgelopen, oefeningen heb gedaan, ben gaan waterskiën op de Kaag, en overall (figuurlijk) goed in mijn vel zit. Healthy is grotendeels verbonden met happy, zo zie ik het maar!

Na vijf jaar nog niet verleerd!

Wealthy
Ook op carrièregebied gaat alles weer voor de wind. Ik ontving mijn eerste salaris van Pride (hoera!), overleefde mijn proeftijd, genoot van secundaire arbeidsvoorwaarden (lees: een rugmassage), en had een gezellig personeelsdagje met mijn collega’s. Verder stond ik met mijn reisverhalen in BN De Stem (thanks to Sandra) en verscheen ik met een column in Alibi, het juridische faculteitsblad van de UvA. En dan zou ik bijna mijn blogs voor Artikel 2.55, AppGoeroes.nl, Miss Legal en Travelvalley.nl nog vergeten!

Geïnterviewd over mijn lange reizen voor BN De Stem

Nog een maandje en ik ben vijf maanden terug. Dan ben ik alweer net zolang thuis als ik ben weggeweest. Bizar! Aan de ene kant leek mijn reis oneindig, en ben ik nog maar net terug. Aan de andere kant is mijn reis voorbij gevlogen en voelt het alsof ik alweer een tijd thuis ben, en alles weer ‘normaal’ is. Na volgende maand zal ik stoppen met deze overzichtjes, of er een andere draai aan geven.

Share

Over Suzanne

Traveladdict, girlboss, digital nomad, happinessjunkie Suzanne begon in 2009 met bloggen. Vanaf april 2012 doet ze dat op VrijeMeid.nl. Naast haar blog is Suzanne mede-eigenaar van PR-bureau Snappr en schreef zij het boek Work Hard Travel Harder. Ook een Vrije Meid worden? Suzanne is in te huren als Vrije Mentor! Lees meer over haar Vrije Meid 1:1 Traject op SuzannevanDuijn.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *